Tači: Podneću ostavku ako Specijalni sud potvrdi optužnicu protiv mene

Predsednik Kosova Hašim Tači o optužnici za ratne zločine

Ostavite komentar


  1. Nakon optuznice protiv Thacija uskoro se ocekuje optuznica i protiv Vucica…

    1. Da je srece protiv njega i protiv svih ostalih koji su se bavili politikom u Srbiji do 1999 godine

    2. @fery

      A ko ce da podigne optuznicu protiv Vucica? Ovaj sud u Hagu je napravljen iskljucivo za zlocine koje su pocinili Albanci. onaj prethodni sud iz Haga je zavrsio sa podizanjem optuznica. Da neces ti da forimiras neki sud? Razumljiva je nervoza Albanaca, bajka o „predobrim i nevinim Albancima i zlim Srbima“ polako se raspada…

  2. Možda će podnošenjem ostavke vlast preći na predsednicu parlamenta Vjosu Osmani a ona je otvoreno na strani Kurtija.
    Da li će biti novih izbora za predsednika ili će se izglasati Iso Mustafa što bi bilo najpravednije.
    Ono jeste da je Hašim Tači kao glavnokomandujući OVK (UQK) bio pregovarač od Rambuje do juče, prekjuče, ali Srbija i Kosovo* su već 21 godinu u miru i nova vlada bez boraca OVK treba da ima i predsednika koji nije ratovao i okrvavio ruke i da će moći širom sveta i u Srbiji da putuje bez straha od hapšenja.

  3. Nema nista od sudjenja Taciju, jer bi znacilo i sudjenje Klintonu, Bleru i ostaloj NATO, mafiji. Covek jednostavno previse zna, da bi mu se sudilo.

    1. @sin lovaca medveda
      Taci nije u istoj kategoriji kao Clinton, Blair, Bush…

  4. Koliko imaju zasticenih svedoka toliko je optuznica izvodliva i tacna , hrabri su ljudi koji zele biti zasticeni svedoci u odnosu na bilo kog optuzenog sa tih prostora . A zbog cega neko nama ne bi dao mig posle odlaska Euleksa da udjemo i cuvamo i njih i nase na KiM , da im dlaka sa glave ne sme faliti , nikome . Imamo sve za tako nesto i potuno smo spremni , kome se ne svidja tako nesto na KiM ima drzavu u koju moze da ode ili ko se plasi , pa toliko je bilo zaplasenih u Oluji koju hvale kao najveci podvig u istoriji ratovanja .

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.