Tači: Poruka Vučića je provokacija

Ostavite komentar


    1. Zar stvarno vi mislite da kako vam kaze vucic da dolazi do kompromisa i da nema Priznanje Kosova dali je to moguce pa cak cak trazite da za taj kompromis ta se povuku i Takse … e poanece moci bez Prizanje Nezavisne Derzave Republike Kosova .

      1. @O i biri i shkines

        Srbija nije priznala tu vasu tvorevinu na Kosovu ni kada je bila mnogo slabija a vasi sponzori mnogo jaci i kada je clanstvo u EU kao neka vrste kompenzacije jos bilo auktelno. Ako tada nije, tek sada nece. A sto se tice taksi, koga to zanima. Izvoz iz centralne Srbije na Kosovo iznosi oko 4% ukupnog izvoza, ne 44% cak ni 14% te ste nebitni kao trziste. Da li je neka od srpskih firmi bankrotirala, krenula da deli otkaze? Nista od toga. Ali, jednoga dana moze sve ovo Srbiji i da dosadi i da uvedi kontramere, od naplate carina, takse na tranzit robe, takse na tranzit auta, taksa na vodu iz Gazivoda, povlacenje posebnog pozivnog broja…

  1. Uf, uf, uf, toliko se raznezim, kada cujem da jedan ovakav lider, mirotvorac i humanista, progovori o provokacijama?! Kako ljudi imaju srca da sekiraju toliko osetljivog coveka? Ko ih ne zna, a najveci procenat Srba, jos nema pojma sa cime se susrece, skupo bi ih platio. Genetski zlocinci, koji ubijaju, siluju, pljackaju i proteruju srpski zivalj vec stotinak godina usudjuju se da govore o necijem genocidu i etnickom ciscenju?! O kakvom li priznanju ovaj covek sanja, da li zaista veruje u takvu besmislicu ili, na ovaj nacin, sam sebe kurazi.

  2. Ma pusti to, svaka tvoja slika je teska provokacija ne samo za Srbe vec sve koji misle da teroriste treba privesti pravdi ali neko u Danas-u ocigledno misli drugacije.

  3. pa on lijepo kaze nikakav dogovor nemojte pokusavat bez priznanja znaci ne landarajte dzabe u brisel bez priznanja i tacka

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.