Tači potpisao zakone o transformaciji vojske Kosova

Ostavite komentar


  1. I ZVANICNO – cujem ovih dana sad od pseo vojni analiticara u serbiji da kazu koje bre Vojska Kosova i se smeju sa tom vojskom , posto nije serbija uspela da spreci jos jedan atribud derzavnosti Kosova sada kazu da to nije nikakva vojska od TKZ Kosovo sada smo dosli i do TKZ Vojska Kosova sta mislite sta ce biti posle TKZ Stolica u UN !?

    1. isto ono sto ste Vi radili 100 godina necemo postovati drzavuu kojoj zivimo,gradjanska neposlusnost i na kraju sloboda od albanskog fasizma.Kako ce vama biti videcemo kada padne americka imperijalna sila.Po ugledu na najbolje VAS ucicemo decu i unuke da vas mrze i da ste nam neprijatelji.

      1. Kao prvo Americka imperija nikada nece pasti.jer oni su ispred Rusije i Kine (mislim na naoruzanje) 50 godina.Nama treba par godina da budemo vele sila na balkanu uz podroske Amerike.Psle 5 god mozemo da se merimo sa Srbijom.

      2. Samo vi merzite ali merznja ce vam se obiti u glavu kao sto vam se …

        a stose tice Americke imperije evo sada bas citam da ce se prozvoditi 6 generacija Avijona cena jednog Avijona ce biti 300.000.000 miljona dolara da ne pricam koliko Nosaca Avijona ima USA (SAD) 22 komada a Kinezi imaju 1 (jednu) tako i Rusi 1 (jednu) i to van upotrebe kao sto rekao ovaj dole (bani) citiram ga KO VLADA SA NEBO VLADA I SA ZEMLJOM , i pre cemo doziveti smak sveta nego pad Americke imperije BUDI UVEREN NA TO .

  2. isto ono sto ste Vi radili 100 godina necemo postovati drzavuu kojoj zivimo,gradjanska neposlusnost i na kraju sloboda od albanskog fasizma.Kako ce vama biti videcemo kada padne americka imperijalna sila.Po ugledu na najbolje VAS ucicemo decu i unuke da vas mrze i da ste nam neprijatelji.

    1. UCICETE DECU DA MRZE – Dejane – najblaze receno Vi ste kompletan moron!

      1. Nema potrebe da se uci, to je nazalost prirodan tok stvari kada jedan narod smatra da je zakinut. Znam, reci ces da i druga strana moze da misli isto ali to je manje-vise nebitno. Mozda zvuci ovo ruzno ali je najblize je istini, nikakve ljubavi izmedju Srbije i bivsih republika SFRJ nece biti. Srbiji je sada bliza Madjarska, Rumunij, Bugarska, cak i Grcka sa kojm se ne granici nego sve ostale drzave sa kojim je bila toliko godina zajedno.
        @bani, dzaba vam i natalit kada ce pola Kosova da ode kada dobijete viznu liberalizaciju. A sto se tice SAD samo cu ti reci jednu stvar. 1918 se vijorila srpska zastava na Beloj Kuci. 1999 nas je SAD bombardovala. Sta ce biti u narednih 50 kada dodje potpuno nova garnitura politicara koji nemaju pojma o srpsko-albanskom sukobu iz 1999. Pogledaj ovo povlacenje SAD iz Sirije. To nesto govori zar ne?

    2. Kao pervo dejane moras da se oslobodis srbskog fasizma, 2 nije interesantno da vi ucite nove generacije za mrznju posto i vi ste tako ziveli oduvek, ali gledaj malo vise od nosa, slovenija u EU, Hrvatska u EU, bosna jos malo, CG u NATO i uskoro u EU Makedonija takodje gde ste vi?! 3 Vas natalitet ide na minus svake godine jos vise a mi u plus. 4 A sto se tice Amerike, dozvoli mi da ti kazem nesto sto ti nje rekao svoj otac, pitaj njega sta je pisao u tajnom novosti pre 50 godina u JNA ako je imao sansu da vidi nesto tako. KO VLADA SA NEBO VLADA I SA ZEMLJOM.

  3. Ovde se radi o cisto vijatnamizaciji Kosova. To se radilo u Vijetnamu, kad je Amerika videla da gubi rat. Sada se svodi na to da kao „mi tu nista ne mozemo, to oni rade mimo nase volje, a njima kazu imate vojsku pa se borite sami. Uglavnom Kosovu su mentori okrenuli ledja. Vreme radi za Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.