Tači: Razgovor s Vučićem u Vašingtonu o mogućnosti postizanja konačnog sporazuma

Ostavite komentar


  1. Ako budemo prenosili Skupstinu Kosova, mozda i saznamo sta je Taciju i Ovom nalozeno. Izjavu naseg lazova mozemo da obesimo macku o rep, a istinu cemo verovatno cuti od Grenela i Tacija. E jadni i bedni narode.

    1. Vucic moze samo da pregovara o prodaji svoga stana, jer je njegov, ako je njegov. Za Kosovo se Vucic nista ne pita, odnosno ima 1 glas, svoj.

  2. Za sta si im dozivotno zahvalan? Za to sto su nas bombardovali i ubili neduzne ljude, da bi eksploatisali rude na KOSMET-u, a tebe i tvoj narod koriste kao izgovor za taj cilj?!. Za to si im zahvalan. Za to sto si kolonija si zahvalan. Da su ti kojima si zahvalan ikad hteli da tzv. “Kosovo” bude drzava doveli bi na vlast Čedomira Jovanovića koji kao besan pas kidiše na sve sto je srpsko. Polijte se i ti i Haradinaj hladnom vodom, sto pre to bolje!!! Onima kojima si zahvalan ste obicna figura na sahovskoj tabli, kao i izdajnik AV. Samo se geopolitička situacija promenila od ‘99…. Tvoji “prijatelji” tj. kolonizatori nece moci doveka ovako…

    1. Jedno je sigurno nemate spasa od priznanje nezavisnosti Kosova de fakto de jure sa Razgranicenje , Autonomiju za serbe na Kosovu sa ZSO , za zamenu teritorija itd ali jedno je sigurno Kosovo ce biti priznata direktno indirekto od strane serbije .

      1. @Kosovar?

        Stvarno? A zasto se sve to vec nije desilo? I to dok su Amerikanci bili mnogo jaci? Dok je jos postojala sargarepa u vidu clanstva u EU? E vidis, ako se to priznanje nije desilo tada, tek u buducnosti se to nece desiti tako da od priznanja nema nista. Dzaba. Ostajete jos neko vreme ovo sto ste sada, protektorat bez medjunarodnog legimiteta a kada odredjene drzave izgube interes, pustaju vas niz vodu…

      2. I onaj AV prijatelj Haradinaj je pametniji od svih vas koji lupate po portalima. Lepo je rekao da US “treba da pritisne” Srbiju da prizna nezavisnost, indirektno je rekao da ste kolonija i da mu je jasno da vam Ameri vise od toga ne daju. Sve drugo je vasa masta, sta god izdajnik AV da potpise to ce biti ponisteno kad se US i Rusija obracunaju. Mnogo gledas Pink, pa mislis da AV je svetska sila koja nesto odlucuje!

  3. Marko Đurić onomad reče da nema pregovora dok se ne ukinu takse. A u međuvremenu ispregovaran vazdušni i železnički saobraćaj a evo i Prvorođeni o nečemu pregovara sa Tačijem. Bolje da smo ćutali ali Marko će sigurno reći: Aco Srbine, 6:0 za nas! Strašno šta mi radimo sami sebi. BOJKOT!

  4. Da li se sećate one Trampove želje u vezi „skore večere sa Vučićem i Tačijem“?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.