Tači: Pre 21 godinu u Račku izvršen zločin, najveći posle Srebrenice

Ostavite komentar


  1. Uskoro će skinuti amerikanci objaviti dokument o Račku, kao što su englezi za Srebrnicu.

  2. Svidja mi se sto se izjednacavaju Srebrenica i Racak s obzirom da je Racak dokazano isceniran.

    1. Za vas u kolonijalnoj Srbiji je sve ono sto ste uradili od 1912. g. na Kosovu „iscenirano“… Zbog toga ste 1999 „pocasceni“ od medunarodne zajednice.

        1. Tčno tako Dejane. USA i njeni „sateliti“ Velika Britanija, Francuska, Njemačka, Italija, Španija, itd. Sve „satelit“ do „satelita. Vječita zavjera čovječanstva protiv Srbije i srpatva…

    2. Sve sto se desavalo tokom sukoba na teritoriji bivse Jugoslavije bilo je iscenirano. I to sa planom da u tim isceniranim dogadjajima ginu samo Srbi a, ako se kojim slucajem usude da se brane bice osudjeni za zlocine i genocid. Srebrenica i Racak su primeri par ekselans.

    3. Racak dokazano isceniran a Srebrenica ce biti dokazano kad se otvore sva dokumenta po belom svetu, sto ih ne pokazu nego toboze su pod velom tajne , pa taj dogadjaj se nije dogodio u Londonu, Briselu ili Vasingtonu nego u Srebrenici, kakve vexe ima BiH sa njima.

  3. Upravo tako Zorane Kneževiću. Danas, oni koji su iscenirali, finansirali i sprovodili sukobe na tlu bivše Jugoslavije brane „svoje istine“ o tim sukobima, jer o „njihovim istinama“ mogu da sude i drugi koji su u međuvremenu stekli snagu i moć da to čine. „Njihova istina“ stvorena na sili, manipulacijima, propagandi i lažima ne može se odbraniti.

  4. Videcemo kakav se zlocin desio u Srebrenici kad se obelodane sva dokumenta koja postoje po svetu, jos jedan falsifikat istorije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.