Tači: Primedbe SAD na stanje ljudskih prava shvatiti ozbiljno

Ostavite komentar


  1. Koji foliranti, majko moja?! Ovaj daje izjavu dostojnu „velikog državnika“, kako bi Amerikancima ukazao poštovanje, dok ih, „ispod žita“, mrze i sa nipodaštavanjem na njih gledaju. SAD i Ameriku „vole i poštuju“ baš koliko i Srbe i Srbiju, samo što znaju da SAD drže dobru „batinu“, koju ovaj narod najviše i najbolje poštuje. Javno govori kako treba voditi računa o primedbama SAD ali, u suštini, misli, „ma ko vas šiša“. Tipično za narod ketmana. Mislim da je SAD postala zarobljenik u rukama ovih balkanskih divljaka, mada oni to ne mogu da primete još godinama.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.