Tači priprema teren za dogovor s Vučićem

Kosovski predsednik sada tvrdi da Zapad ne može da ubedi Srbiju da prizna Kosovo

Ostavite komentar


  1. Sta nece moci?
    1/Da Srbija vecito ima “ zamrznuti konflikt“sa Pristinom.Sto on duze bude trajao,sto Srbija duze bude odbijala da potpise mirovni sporazum sa Kosovom(ili da ih prizna)i sto duze bude pravila opstrukcije njihovom prijem u OUN,to su vece sanse Kosova da se pripoji Albaniji i kao deo te drzave postane clan NATO I UN.
    2/Razmena teritorija i „kompromisno resenje“(onako kako ga Vucic shvata,)na bazi crtanja novih etnickih granica na Balkanu,zato sto bi odmah sledio zahtev da se RS odvoji od BiH i pripoji Srbiji.
    3/I da Srbija prizna Kosovo (ili da samo normalizuje odnose,)nece dobiti garancuje (bez da ispuni standarde iz pristupnih pregovora,) EU za clanstvom.

    1. Gluposti, Srbija treba da se odrekne 15% svoje teritorije i ogromnih prirodnih resoursa. I to bi bio samo pocetak daljeg komadanja Srbije. Rezimski botovi su veoma aktivni na svim portalima sto nam govori da je vucic doteran do zida da uradi ono sto je obecao kada su ga postavili na vlast. Da ne govorim kakvo roblje su napravili od Srba a takva Srbija imi treba, slaba, nemocna i u dugovima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.