Tači: Priština odlučna da postigne sporazum sa Beogradom

Ostavite komentar


  1. Ok Taci se izjasnio o tom. Sporazumu, ali mene, nas u Srbiji zanima dali se o istom izjasnila i Srbija.

  2. Dobro, a šta je mom komentaru falilo? Izuzev što je krajnje iskren i preovlađujući u narodu.

  3. Pošto tako brzo reagovaste, evo ponoviću komentar po sećanju ali manje inspirativno. Nadam se da čete ga objaviti.
    Hašime, dobro zašto nas mučite? Kako moje tako i tvoje.Niti mi možemo proterati vas a niti vi možete dušu nam uzeti. I tu između je jedino rešenje za konačno smirenje.
    Majstorija je naći tu sredinu. E to je ona uzvišena vizionarska politika.
    Svima je jasno da je dogovor „postignut“ od strane pragmatičnijih, ikusnijih i jačih. Kada mi između sebe ne možemo da se dogovorimo a živećemo zajedno ako Bog da do svršetka sveta, onda je sve jasno kako nas vodite.

  4. Sa ovom srpskom vrhuškom,koja nema mozga,koja,dakle,javno priznaje da sa Šiptarima igra šah, u vezi konačne sudbine vekovnog srpskog Kosova i Metohije,bez dame i topa,bez valjanog odgovora zašto igra takav šah u kojem su,nrv, Šiptari unaprijed označeni kao pobjednici! – za šta ih,nrv,srpski narod ne plaća!- Tači nema nikakav problem da postigne sporazum apsolutno na stetu Srbije!

  5. Thaci se izjasnio na svoje ime , bez da je pitao one članove porodica kojima su oteti ispred pragova svojih kuća njihovi najdraži, pogubljeni i pokopani po masovnim grobnicama sirom Srbije.Njih danas ima 1653 koje država Srbija vec 18 g. odbija da vrati posmrtne ostatke niti daje imena onih koj su pubili te nedužne civile ili oni koji su dali naredbe, ima i preko 200.000 uništenih kuća i imovine albanaca ali, ima i više od 20.000 silovanih žena i devojaka od strane srpskih vojnika, policajaca ili srpskih paravojnih formacija . Svakako da tu spadaju i nestali srbi ubijeni od strane albanaca ( za sto je albanski narod na Kosovu vrlo zaninteresiran da se to utvrdi ).Primirje je moguće ali ako se unapred utvrdi neki redosled primirja počevši prvo od traženja izvinjenja od strane drzave srbije , pa vraćanja posmrtnih ostataka , pa vraćanja opljačkane imovine i fondove od strane Miloševićevog režima , vraćanja urbanističkih original planova svih urbanih naselja i gradova Kosova , isplata svih onih radnika poteranih iz svojih radnih mesta od 1991-’99 g od strane instaliranih prinudnih organa u svim institucijama i radnim organizacijama Kosova od 91-99 g.Itd Itd , sto je posao i stvar stručnjaka dvaju zemalja to utvrditi ali , više od toga , da srpski narod zna sto se upravo u to vreme dogodilo na Kosovu i da albanski narod bude upoznat koji su ti albanci koji su činili zlodjela nad Srbima za sto se obični srpski gradjani dugo godina ukazuju .Netransparentno primirje nikome ne treba .Mozda nekome tko bi od tog primirja izvlačio neku licnu korist ali , ako je tsko onda to neće biti dugoročno primitive

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.