Tači: Istorijski trenutak ili ćemo svi biti pobednici ili gubitnici

Ostavite komentar


  1. Zamrznuti konflikt i status kvo stete iskljucivo i jedino Srbiji, Srbima u Srbiji (jer se izdvajaju 40.000 playa Srbima na KiM i otplacuju kosovski krediti u miljardu $ godisnje, kao i sto Albanci koriste vec dvadeset godina besplatno vodu iz Jezera Gazivode) i Srbima na KiM jer zive pod stalnom presijom i sikaniranjima neprekidno se iseljavajuci bez i jednog, jedino povratnika a proterano je Srba preko 200.000. Tih 200.000 Srba bi dobili status izbeglica i samim tim pravo da se integrisu ili isele bilo gde i cak zahtevaju da im se omoguci odrziv povratak bill gde na Kosovu.Takodje bi oni koji su zaradili, primaju i kosovsku penziju kao i Srbi proterani iz BiH i Hrvatske.

    1. Što je najvažnije, to bi bilo i najrealnije, Miodrge, a ne samo najbolje. Međutim, ništa od toga budući da onda ne bi imalo šta da se krčmi i o čemu da se „pregovara“.

  2. Симпатичан младић, занимљиво размишља. Мора да је добар друг нашег поносног председника из трећег реда поред врата.

  3. Једино решење је да се Косово и Метохија прогласи окупираном територијом Србије и да се забрани улазак у србију са документима непризнатог Косова! Па кад прође окупација да се разговара о статусу албанаца на Косову и Метохији.

    1. Apsolutno jedino ispravno rešenje. Sve drugo pada baru blama koju je Vođa uveliko razgazio napravivši Močvaru Apsurda i blama te poniženja jednog Velikog naroda.

    2. Ha ha ha, ulepsao si mi ovo jutro! Hvala ti mnogo komso ali da te pitam sto ces da radis sa 2 miliona Albanaca koji to nece i ako hoce sto ces sa njima, hoces da Primijer bude Albanac? I za 20 godina mi budemo vecina, znas li da u Kosovo 1.6 Albanaca su mladji od 30 godina, znas li da Natalitet Albanaca je najveci u Evropu, znas ti da 2 miliona Albanaca (koji imaju Kosovsku drzavnost) zive u Svajcarsku, Njemacku…itd, znas ti da Presevo, Bujanovac i Medvedje su Albanci, znas ti da i Bosanci i Albanci ce da budu zajedno u Srpski Parlament, znas ti da po statistiku Kosovo ce da ima 3.7 Milion Albanaca u 2035 a Srbija bice manja za 2 Miliona (sada Srbija ima podacima Fonda PIO za 2017. taj odnos je 1:1,5, s obzirom da je u prošloj godini registrovano 1.720.435 korisnika penzije i 2.583.557 osiguranika.) to znaci mnogo ili hoces jos da znas?

      1. Tvojih „2 miliona Albanaca“ na Kosovu je jos smesnije. Natalitet Albanaca je taman dovoljan za prostu reprodukciju i nista vise. Albanija je poluprazna a uskoro ce takva biti i „drzava kosova“ posto se od mahanja albanskim i americkim zastavama ne zivi. U Bujanovcu Albanci cine manje od 30% stanovnistva, u Medvedji oko 7% stanovnistva. Nejasno je sta pokusavas da postignes ovim lupetanjem brojkama kada se sve moze proveriti.

  4. Sve istorijske momente su Albanci potrosili i njima bi trebalo oduzeti sve jel ni kozu ne mogu voditi a kamoli Kosovo u njihovim idejama. Sta Srpski narod da ocekuje posle progona satanizacije paljenja i rusenja crkava spomenika kuca suma kradje imovine sikaniranja straha koji su uterali srpskom zivlju na prostorima Kosova i Metohije. jednom recju ubili su Srbe i srbiju i sada oni nude kompromisno resenje. Da nije tuzno bilo bi smesno. Dva ne skolovana i ne obrazovana prevaranta i Taci i Haradinaj predstavljaju buducnost Kosova i mi da se nadamo necemu u buducem periodu zivota Haha. Ma dajte vec konacno da se uozbiljimo i stavimo karte na sto. Nema pregovora nema razgranicenja nema zivota sa Siptarima i nema predaje Kosova. Zbog toga citav zivot ispastamo a to nam je kolevka i istorija zivota. Cemu da se nadamo kao hoce nas u Evropu a rade nam o glavi vecina glavnih zemalja Evropske Unije. sta bi mi bili u toj Uniji. isto roblje i mucenici. e pa kada smo kao takvi obespravljeni i sikanirani onada nam ne treba ta prokleta Evropa u smislu da budemo zajednica Evropske Unije. to je vestacki i to ce se brzo raspasti cim Englezi izadju povecace se troskovi i budzet evropske Unije neka placaju Hrvati Slovenci Albanci Crnogorci i Bosnjaci a njima je zapecacena sudbina jel uvek neka ovca mora biti za sisanje kao i nato paktu sto su potrebne budale u prvim redovima i da placaju Nato Pakt

  5. Najbolje je za Srbiju da se resi probleme sa Kosovom, a za Kosovo ovaj lik nema legitimitet da prica i lupa, Taci i Co Vucic su se pobratili kao heroji naroda ali ovi su naj profesionalni kradljivci svi vremena.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.