Tači: Skupština Kosova sutra o formiranju vojske

Ostavite komentar


  1. Samo se bahatite, silite, izazivajte. Imate jaku zaleđinu, ali nije najjača. Nadam se da ne želite da do toga dođe. Ko se mača laća, od mača i strada, ne zaboravite.

    1. Ko ovde koga izaziva. Kosovo je odavno nezavisna drzava i Srbija treba novu vojsku podrzavati.

    2. Ne, nego će dozvoliti kao Bosna da dok drugi jurišaju na nju avionima i tenkovima za nju da važi embargo.

      1. A po cemu je to Bosna vase vlasnistvo a nije vlasnistvo i Srba ili Hrvata? Potomci onih koji su presli na veru tirskog okupatora danas svojataju Bosnu? A Srbi su „drugi“? Halo! Kako te nije sramota?

  2. Mislim da nije bilo govora ni o jednoj vojnoj jedinici kao mo vojsci Kosova. Daj i to cudo, pa cemo da vidimo kako cemo dalje!

  3. Presipanje iz šupljeg u prazno, Bezbednosne ili Oružane snage neće biti razlike. Članovi koji su služili u OVK ostaju (koji su tu po Rez. 1244 još od 1999. godine), oružije je isto, promeni će se uniforme i emblemi. Ovo je još jedna nameštaljka čiji je cilj da Vučić i Tači stvaraju sliku beznadežnosti i nestabilnosti da bi putem straha obojica ostali na vlasti, profitirali preko mafije na račun šverca robe na Kosovo i da bi isčekićali dogovor o razmeni teritorija od EU. Na taj način će svaki dahija imati svoju “etnički čistom” nahijom i onda će rabiti svoju raju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.