Tači: Sporazum sa Beogradom ove godine

Ostavite komentar


  1. I ne samo clanstvo u UN-u, nego i ekspedicija na Mars i osvajanje Svetskog prvenstva u fudbalu.
    P.S. Taci, pozdravili te Spanci

  2. Nisu potrebni Amerikanci,nit Rusi nit EU nit bilo ko da donese bolje sutra svim gradjanima KiM,vec otvoren razgovor i tolerancija izmedju Beograda i Pristine i mir i stabilnost je resen za buduce generacije.

  3. otvoren razgovor i tolerancija izmedju Beograda i Pristine i mir i stabilnost je resen za buduce generacije.

  4. Ko o čemu baba o uštipcima i Tači o nezavisnosti. Gde je ZSO, gde su zločinci koji su ubili Ivanovića i proterali srpsko stanovništvo sa Kosmeta.

  5. Sporazum ali ne onaj koji bi samo njemu odgovarao, prvo treba resiti ubistvo Olivera Ivanovica, drugo da pocnu da vode korektne a ne prljave dijaloge i ispune dosada obecano

Ostavite komentar


Politika

Branimir Nestorović

Pokret čiji je predsednik Branimir Nestorović traži od Ustavnog suda da zaustavi projekat „Jadar“

Poslanička grupa "Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović", zatražila je danas od Ustavnog suda da po hitnoj proceduri proglasi neustavnom i nezakonitom Uredbu Vlade Srbije, donetu 16. jula 2024. godine, u cilju "oživljavanja" Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar", navodi ovaj pokret u saopštenju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.