Tači: Srbija još nije promenila fašističku politiku

Ostavite komentar


  1. Sta reci. Na Vulinove frustrirane uvrede smo oguglali ali je totalno nepotrebno. A Daciceva izjava? Mila majko. Sramota da nas takav covek predstavlja u kafani a kamoli u svetu. Ja bi Srbima koji otkrivaju grobnice dao humanitarni orden, a Dacica bi odma penzionisao.

    1. Ni nama nije jasno zasto Dacic i Vulin nisu na djubristu istorije…jad i beda…

  2. Sve bi ovo bilo u redu da ovo ne izjavljuje Hasim Taci, ratni zlocinac koji ce uskoro u Hag osim ako u medjuvremenu nije uspeo da ukloni svedoke kao njegov kolega, ratni zlocinac Haradinaj. Smesno je i licemerno da o zastrasivanju govore oni koji su prosle nedelje u Pristini imali cirkus sa dosijeima iz Haga i koji su preko tih dosijea slali poruke Albancima, svedocima optuzbe protiv pripadnika uck-a.

  3. U pravu je Taci. Ima tu puno istine da su isti oni koji su bili sluge jednog krvavog režima, danas šute i brane zločine svojih velikih ratnih „šefova“. 70 članova obitelji Jahšari je pobijeno, od 7 do 77 godina i za tu sramotu, očiti ratni zločin nije nitko odgovarao. Dok se ovo sve „ne očisti“ nema Srbiji napred ni prema EU ni prema civilizaciji. Srbija ostaje jedini problem Balkana i svi čekaju još samo da se ona smiri i demokratizira.

    1. Idi begaj, a zlocini Albanaca nisu problem i nisu sramota? Za njih ne treba niko da odgovara? Zlocini Tacija, Haradinaja, Ljimaja i slicnih? Nije sramota kako je nastala ta velikoalbanska tvorevina na Kosovu i to sta rade Albanci na Kosovu? Albanci ne destabilisu citav region svojim neizivljenim nacionalizmom i sovinizmom i oni nisu problem? Vi ste zreli za EU i civilizaciju? Zato vam jos nisu ukinuli ni vize za EU, jer ste mnogo „zreli“.

      1. @Koji sud je presudio da su Tači,Haradinaj,Ljimaj,i slični ratni zločinci?Vaš sud?A nije sramota da vam osuđeni ratni zločinac sedi u Skupštini i debatuje?!E,to je „zrelost“ Srbije za EU čija poglavlja niste otvorili i za civilizaciju!

    2. @Karlito

      Hahahhaa. Ma vi ste sampioni civilizovanosti, ispunjenosti EU standarda i da ne nabrajamo. . Samo vi Albanci nabavite ogledalo, ima mnogo da se iznenadite ogromnom razlikom izmedju vaseg fantaziranja o tome ko ste i sta radite, i realnosti.

    3. A ko je Taci? A sta je ta tvorevina na Kosovu? A sta sa albanskim zlocinima? To si licemerno preskocio?

  4. Reče terorista krvavih ruku. Ali nije on kriv što on posle svega daje izjave i sedi u fotelji već licemerna EU. Ovo je njena sramota ako se to još uvek računa

  5. g dine ratni zlocincu istina je ali ne verujem u tvoje pravo da to komentarises ..takodje ove sto vode ovu drzavu,ratni huskaci su blizu fasizma a i vi ste prilicno..i jedni i drugi svoje gradjane ,,ubijate,, vasom neefikasnom vladavinom ..kuda ce veci zlocin

  6. Da bi „vlada kosova“ i Albanci imali moralno pravo da drze predavanja, trebali bi mnogo drugacije da se ponasaju i da su mnogo drugaciji. Sta je sa svedocima zlocina Albanaca, kako je Hardinaj oslobodjen, sta je sa grobnicama nestalih Srba, sta je sa zastrasivanjem svedoka u vezi sa sudjenjima u Hagu, sta je sa svakodonevnom diskriminacijom Srba na Kosovu i sta je uopste sustina te albanske tvorevine na Kosovu ako ne zaostali sovinizam i fasizam. Da ne spominjemo saveznistva Albanaca sa fasitickom Italijom i nacistickom Nemackoj tokom kojeg je i prvi put Kosovo odvojeno od Albanije, SS divizije Skenderbeg itd.

  7. Neverovatno da Albanci jos uvek ponavljaju propagandisticke fraze iz 90-tih i da sebe i dalje pokusavaju da predstave kao nevinasca i moralne gromade. Neverovatno i kako ignorisu ono sto sami rade kao i sve sta je u medjuvremeno isplivalo u vezi njih i njihove „oslobodilacke“ borbe, zlocina koje su pocinili, da je formiran sud u Hagu samo za njih, sta su radili i sta i dalje rade na Kosovu ali i u Makedoniji, Albaniji. Kome su uopste namenjene ove izjave, zar Albanci zaista misle da jos ima naivaca?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.