Tači: Srbija neće u EU dok ne prizna Kosovo

Ostavite komentar


  1. Nismo znali da je Taci predsednik EU i da moze da odlucuje kada ce se formirati ZSO i koji je uslov da bi se formirala, s obzirom da je pre pet godina potpisan Briselski sporazum koji oni ne postuju.

  2. Vidi se da nije nikakav političar jer lupa gluposti a svi znamo da se on ništa ne pita nego Amerika.

    1. Lupeta?
      Iskreno u pravu si.
      Ali lupeta I Vucic isto.
      Jer kad bi neko nji pitao oni bise videli samo preko nisana.

  3. Srbija, nikada priznati Kosovo neće, ako je to ulaznica za EU, ne želi ni tamo. Postoje i drugi pravci, i druga rešenja.

Ostavite komentar


Politika

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren 10

Hasani: Kurti insistira na potpisu aneksa u Ohridu jer je prevaren

Bivši predsednik Ustavnog suda i bivši rektor Univerziteta u Prištini Enver Hasani izjavio je danas da premijer Aljbin Kurti insistira na potpisivanju Ohridskog aneksa pošto je shvatio da je prevaren od lokalnih i međunarodnih savetnika, i da su postignuti sporazumi nepopravljivo štetni za Kosovo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.