Tači Trampu: Kosovo je najviše proamerička država

Ostavite komentar


  1. Знате, САД имају 51, не као што би многи рекли, 50 држава. „Косово“ је у овом контексту 52. држава. Нема у овоме ништа за понос. Нека се Албанци и Срби у оквиру државе Србије прво ратосиљају радиоактивног и токсичног материјала на простору који заједно насељавају.

  2. Kao sto sutra Albanci mogu biti i prokineski i proburgundi orijentisani u zavisnosti da li doticne drzave podrzavaju ili ne podravaju velikoalbanski nacionalizam i sirenje. Albanski pro.amerikanizam nema nikave veze sa podrzavanjem americkih vrednosti. Vrednosti demokratije, multietnicnosti, jednakih prava za sve, postovanja drugih i drugacijih, cak se ne odnosi ni na americku pop-kulturu te se tu sustinski i ne radi o pro-amerikanizmu. Obicno Tacijevo lupetanje i albansko samozavaravanje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.