Tači u Hagu, na Kosovu podele i tenzije

Bivši lideri OVK optuženi za ratne zločine naći će se pred sudijama Specijalnog veća u ponedeljak u 15 sati

Ostavite komentar


  1. Od Haskih optuznica odnosno od osuda nema nista, ako se samo pogleda na koji nacin su otisli do Haga svi koji su „optuzeni“, lagano, skoro kao turisticki, bez ikakave emocije, oni koji su im obecali da tamo nece biti nista pustili su ih da glasaju za Bajdena a onda su ovi otisli najmirnije, kao da nikada nista nisu lose uradili.
    Savet za ove sto traze dokaze imaju ih a to ej samo jedan od mora dokaza, da li su posetili makar samo jedno od Udruzenja lica otetih i ubijenih na prostoru KiM , da li su bili makar tamo ? To je Spomen sobaKosmetskih zrtava.

    1. Normalno da su otisli sa podignutim glavama,oni nemaju cega da se plase,oni su oslobodioci Kosova od fasisticki srba i cetnika.I vi ste upali u klopku srpske propagande da postoji naka „ZUTA KUCA“ gde su izvadjeni organi,a sada se to ne pominje jer je bila laz,a sada odlaze u Hag huskanjem srpskih lazi i laznih probisveta koji nazivate zasticenim svedocima,koji niti zive na Kosovu vec po srbiji,u inostranstvu i.t.d.Sada postavljate pitanje,zasto nikad nisu bili da posete ba jednog od svedoka ili ubijenih,ali oni znaju da su te srpske lazi i nece nikada naci nekoga jer ne postoji.Ako se ne opametite,bice opet rata,ali ovog puta ratovat cemo po srpkoj teritoriji narocito sada dok predsednik Bajden predvodi U.S.A

      1. @hamdi mjaku

        Ono kada nemas kapaciteta i jos ti isperu i ono malo mozga nekakvom velikoalbanskom mitomanijom i seoskim sovinizmom… Tuga. Postavlja se i pitanje kako to da albanski konzumenti tamosnjih tabloida i smeca od novina, od srpskih medija preferiraju bas Danas?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.