Tači u Parizu: Nema stvaranja Republike Srpske na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Nećete ZSO + što nije po modelu ni po BiH Federaciji ni Republici Srpskoj već prekopirati EU model Južnog Tirol, takav SZO je predložio i Ahtisari tvorac ustava R. Kosovo, ali će zato biti sve što je severno od reke Ibar opet vraćeno u Srbiji ali ste zbog ustanka OVPBM 1999 /2001 zauvek izgubili Preševo, Bujanovac i Medveđu koje ste Žrtvovali zarad hidrosistema Ibar-Lepenac i jezera Gazivode 1957. god.
    Kada smo već kod poređenja dobićete Srpsku Pravoslavni Državu po modelu papske države Vatikan tj. eksteritorijalnost SPC i njenih Metoha sa koridorima poput koridora Žepe ka Sarajevu i to preko Mokre Gore i Binačke Morave. I ipak će biti ZSO za preostalih 6 srpskih opština + Gora jer Goranci nisu Albanci.
    Da ovo ne govorim napamet upravo je ono o severu KiM i Preševa, Bujanovca i Medveđe potvrdio i NATO na nedavno završenom simpozijumu centra za Evroatlanske integracije pobedom veka od srpske pobede u Velikom Ratu.

Ostavite komentar


Politika

Branimir Nestorović

Pokret čiji je predsednik Branimir Nestorović traži od Ustavnog suda da zaustavi projekat „Jadar“

Poslanička grupa "Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović", zatražila je danas od Ustavnog suda da po hitnoj proceduri proglasi neustavnom i nezakonitom Uredbu Vlade Srbije, donetu 16. jula 2024. godine, u cilju "oživljavanja" Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju eksploatacije i prerade minerala jadarit "Jadar", navodi ovaj pokret u saopštenju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.