Tači: Vraćamo se u stanje zamrznutog konflikta koji može da eskalira

Ostavite komentar


  1. Ljudi koji imaju realnu moc nad policijom, sudstvom itd. stalno kukaju, pardon, iskazuju bojazan da ce nesto da eskalira kao da su obicni gradjani bez ikakve vlasti…

    Sta je zapravo vasa preteca poruka EU? Ako nas ne primite, mi cemo da se samounistimo? Bas ce da se potresu…

    Boli uvo EU da li ce Srbija da se raspadne u nacionalizmu ili ne. Niste bre u stanju nista da radite sem da kukate za strane investicije i stranu pomoc, a ovamo sve neki vajni nacionalisti, troprstasi i orlovi… i Albanci i Srbi…

      1. Samo zbog toga zlikovca moze doci do zaostravanjA situacije.

  2. Ponasanje Albanskih Zlocinaca je zaista prevazislo svaku meru.Dosta je nama njihovih filozofija i njihovog nasilnog ponasanja.Sve sto Srbija zeli jeste da sacuva mir.Sramota je sto EU nije reagovala.Ja mislim da je nama dosta ratova.vreme je da se neki uozbilje.

      1. Gospodja ima pravo a ti sibeskicmenjak .koristi svoje ime nemoj da se plasis.Srbija je demokratska zemlja

      2. Tacijeva politika je takva da iz faze zamrzavanja nece nikada izaci. Politika koju vodi samo ce probleme da donese regionu.

    1. @monika***Ako nekoga nazivaš „zločinac“ verovatno imaš i dokaze za tu tvrdnju? Da li si ih prosledila nadležnim organima,sudovima,Tužilaštvu u Hagu…? Svi sve znaju a nemaju dokaza,kao i o izvikanom slučaju „Žuta kuća“!

  3. Tači nikad iz statusa zamrznutog konflikta nije ni izlazio. Svojim potezima, neodlučnošću i glupošću ništa nije napravio da se pomerimo sa mrtve tačke, a jedino o čemu je razmišljao da iz zamrznutog uđe u odmrznuti konflikt, na čemu i dalje radi.

    1. @Srđan…A šta radi tvoj predsednik,pored toga što ukršta prstiće,namešta očajlije,debatuje o šahu,satima u Skupštini kuka i presipa iz šupljeg u prazno…posećuje ruske obaveštajce u bolnici,traži sednicu SB UN zbog hapšenja kriminalaca koji su se zaposlili u policiji KiM da bi mogli da se bave onim za šta su osumnjičeni na severu Kosova…?

  4. Taci po onoj “ kao Svaba, tralala”, preti i Srbiji i EU zamrznutim konfliktom. Uljuljkan u americku podrsku ne vidi da “Kosova” bez srpskog pristanka ne moze da se upise u normalne drzave. I da ne pomaze ni sav terorizam kome je izlozen srpski zivalj na KiM.

    1. Možete samo da plačete i kukate , a usput i da lažete.To najbolje radite.Kosovo za vas postoji samo u guslama.
      Nema vam više da rovarite po Kosovu, rampa vam je spuštena.
      Kada se kultivirizate i budete normalni i pristojni možda i uđete na Kosovo samo turistički.

      1. @Mitrovčanac
        Aljbanske patriljoze ispranog mozga, zaostali u ko zna kom veku, sveze dokotrljani na Kosovo neka ne dele lekcije o kulturi niti o bilo cemu drugom.

  5. Ja sam albanac ali ne racunam puno u Thaqi,ali normalno kada vidim kakve zburke dignu srbska politika to sto Thaqi kaze je naj manja sto postoji.Mislim da kod nas u Balkanu je najbolje i najlakse da budes politicar posto narodi te drzave Balkana jedu politicke fore ko djeca plazma kekse

  6. Ako njemu ne odgovara zamrzuti konflikt, onda moramo razmotriti i tu opciju.

  7. Vasa je krivica sto dolazimo u stanje zamrznutog konflikta I zog vaseg ponasanja moze da dodje do eskalacije! Srbija nijedan dogovor nije prekrsila!

  8. Politika zamrznutog konflikta, ne odgovara Srbiji,a Taci to koristi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.