Tači za RSE: Niko ne može da bude iznad partnerstva Kosova i SAD

Ostavite komentar


  1. U ovom bućkurišu prištinskih vođa ne zna se ko kome vrat lomi, svaka vest je za jednokrtnu upotrebu,obavezno su u koliziji sa izjavama i samo se redosled davalaca izjava menja

  2. Uticaj Amerike na Haradinaja je neosporan. Uz njihov uticaj nadam se i ukidanju taksi.

  3. Jezero Gazivode pre svega a i RMK Trepca su oduvek bili deo albanskih politickih mahinacija i manipulacija. Uvek je bill krilatica „Trepca radi Beograd se gradi“, a zbog izgradnje brane na Ibru, Jezera Gazivode i hidrosistema Ibar – Lepenac Koji je predvidjao slicno Jezero i Branu kod Podujeva raseljenim je preko 30.000 Srba i potopljeni manastiri i crkve Jelene Anzujske i ta teritorija koja nikada, ponavljam, nikada nije bila Albanska vec i u vreme Otomana Srpska, pripojili KiM Oblasti a Presevo i Bujanovac, uvek Albanski odvojili u Srbiju.
    Pre svih pregovora, pa cak i ako dodje do podele i severni deo pripadne Srbiji reku Ibar triba kod Ribarica skrenuti u kanal Ibar-Raska-Ibar i tako Jezero isusiti i prognane Srbe vratiti i crkve i manastire rekonstruisati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.