Tači: OVK na zemlji i NATO u vazduhu prisilili Miloševićev režim na kapitulaciju

Ostavite komentar


  1. Srpska vojska nije kapitulirala. Vi siptari ste oteli deo Srbije zahvaljujuci NATO PAKTU, koji je bez odluke UN-a bombardovali Srbiju. Jos strasnije sto od vlasti od 2000 godine do danas da pored NATO-a nas je napala Albanija. Sramno. Oni koji su nas 90 doveli u katastrofu sada slave a oni su bili glavni krivci.

    1. Ma jok nije kapitulirala. Pobegli su kao zecevi sa Kosova sve udarajuci nogama u zadnjicu. Ali, kao i uvek, istina boli i tesko je pomiriti se sa njom.

  2. NATO iz vazduha mogao je i „sam“ protiv Srbije, a OVK na zemlji bez NATO-a iz vazduha mogao je samo da postane OVK ispod zemlje.

  3. Milosevicev rezim je mogao da kapitulira jos 1992., da je vise od milion gradjana nase zemlje na KiM glasalo protiv Milosevicevog rezima umesto sto su potpuno bojkotovali i ignorisali izbore od 1990.
    Postojale su brojne demokratske politicke stranke koje bi pobedile jos 1992. da su imale podrsku nasih gradjana albanske nacionalnosti. Mogli su i da formiraju i glasaju za samo svoju albansku stranku, i ta stranka bi bila u vlasti sa tolikim brojem glasaca, i imala bi ministra, premijera itd. i bez nje ne bi moglo da se odlucuje ne samo o KiM nego o celoj Srbiji.
    I Milosevic ne bi bio na vlasti sa tolikim brojem glasova protiv, taman da je i pokusao da pokrade izbore… Ako nisu delovali, znaci da im je odgovarao… takav kakav…

  4. Bravo! Ovo je najnovija verzija vica – Slom i mis trce preko mosta. Rece mis: U, ala tutnjimo!…E, Tachi, Srbine, izrode…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.