Tadić: Borba protiv organizovanog kriminala ne znači napad na samo jednu kriminalnu grupu

Ostavite komentar


  1. Daj prestanite više sa Tadićem. Njegovo je proslo, za njega će glasati samo on, sam. Dajte intervjuisute ove mlade ljude iz, recimo, Ne davimo Beograd.

  2. Da li je moguće da se u „pristojnoj“ Srbiji dešava ono što je Vulin pokazao,a da o tome policija nije imala pojma?

  3. Tadic je u pravu. Ispada da je ceo kriminal u Srbiji skoncentrisan u navijackim grupama. Sta cemo sa kriminalcima koji potpisuju stetne medjunarodne ugovore, pa posle uveravaju narod da su napravili dobar posao.
    (Mozda i jesu, samo za koga). Sta sa onima sta novac od prodaje oruzja trpaju u privatne dzepove? Da ne pominjemo plantazu marihuane. Zasto se cuti na cinjenicu da se gradnja autoputeva daje firmama po dogovoru, bez natjecaja, pa se narodu sve to predstavi kao veliki uspeh, iako su svi ti putevi gradjeni po mnogo visoj ceni nego bilo gde u svetu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.