Tadić: Borićemo se za poboljšanje izbornih uslova i za stranke koje se boljševički ponašaju

Ostavite komentar


  1. Ovaj chovek i njegovi saradnici treba u zemlju da se zakopaju i tjute doveka. Toliko su ‘dobri’ bili da ih naprednjaci pobedili. Svaka chast. I to sve kazhem kao bivshi demokrata i otporash. Sramota ljudska

  2. Tadić i njegovi su imali svojih pet minuta. Samo laži i prazna obećanja, otpevao je on svoju pesmu.

  3. Gospodine Tadicu nisam mogao da ocekujem da ces toliko nisko pasti. Prosto nisi u stanju da prihvatis da te VISE niko ne zeli. Sve si upropastio. Najlakse je druge kriviti a najteze je istinu da prihvatis. Ti bar to dobro znas

  4. Ima smisla sto Tadic govori. Stranke koje su razjdinjene nisu zdravog razuma, zato ce izbori bit nakaradni I na stetu svih Nas.

  5. Bicemo sopstveni krivci za neuspeh zakona o izboru. Napominjem, opozicija treba da Bude u interest svih gradjana a ne u sopstveni koristi.

  6. Molim komentatore da budu pristojni I ne vredjaju nase prestavnike opozicija I vladajucu partiju.Svi oni su nasi simpatizeri.Treba da rade za boljeg ovog naroda,zato ih opominjemo da nastupaju Tako.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.