Tadić: Demokratski blok nikad nije imao većinu

Ostavite komentar


  1. Demokratski blok, opoziciju neće podržati građana. Tadić može da se nada, ali državu više neće vratiti u 2000 godine.

  2. Ako demokratski blok nikad nije imao vecinu, onda kako je DOS dosao na vlast? – silom i mimo volje gradjana?

  3. Lepo od Tadica sto priznaje kako je bilo, a ne da ispadne da je bio totalni favorit.

  4. U pravu je. Socijalisti su uvek bili tas na vagi. To ih je i odrzalo sve ove godine. Nacionalisti, populisti i radikali su takodje uvek bili oko 30-35%. Demokrate opet svi zajedno sa sve liberalima (ako ih uopste ima il su svi skoro otisli) opet 30% u najboljim danima.

  5. Tadic je u pravu da demokratski blok nikada nije imao vecinu. Ono sto meni nije jasno, to je zasto on sebe broji u taj demokratski blok i sta mu daje za pravo da se u ime istog obraca? Zar nisu upravo on i V. Kostunica ti koji su rovarili po tom demokratskom bloku i zatirali ideju o demokratiji u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.