Tadić: EK će predložiti stavljanje Srbije na crnu listu

Predsednik SDS optužio vlast da vodi Srbiju u pravcu kriminalizacije društva

Ostavite komentar


  1. Kao i uvek hrabro, svaka Vam čast! Nadam se da sebe time ne ugrožavate previše. Napred do pobede nad mafijom 4.marta!!!

  2. Mislim da je sad izlišno uopšte razmišljati o prijemu u EU. Zar bi neko razuman u svoje članstvo primio državu koja je počinila genocid, koja je na crnoj listi zbog umešanosti u skandal sa pranjem novca i koja još uvek pokušava da vrati aparthejd na Kosovo?

    1. Pa drzave koje su „izmislile genocid“ su oformile Eu, da ih ne nabrajam znas vec na koje mislimti sigurno i zivis ili si iz jedne od njih, zasto ne bi Srbija koja to nije uradila . Medjutim istina je da Srbiji EU i ne treba , nama treba novi SISTEM koji bi omogucio uklanjanje ovih lopova i prevaranata na vlasti . Ali dikatatura je uzela maha i ova „komunisticka deca“ su pustila korenje.

  3. Tadicu,da ne bese tebe nikad ova
    stranka koju napadas,ne bi bila
    formirana i sve bi bilo drugacije,
    zato,smanji malo gas.Neces njih
    ostetiti vec nas gradjane,crnom
    listom.Ne seiri jer si gresio.

    1. G-dine Vaso da ne beše Britanske obaveštajne službe, Nikolićeve želje za vlašću, Šešeljevog vređanja i nipodaštavanja Nikolića i Tadićeve nepopustljivosti pred Merkelinim zahtevima da prizna KiM, SNS nikada ne bi nastao! Tako da je to što Vi pričate samo rezultat vaše neinformisanosti i opsesije! Uostalom nije Tadć pozivao narod da glasa za SNS! Površnost u zaključivanju je na žalost mentalna falinka ovog naroda!

  4. A, ovo je naš predsednik koji savetuje seljake da kokoškama da lek za smirenje jer su, posle poplava, pod stresom. Ajde da sačekamo i tu listu.

  5. Trebali su davno, odmah posle genocida, pokolja i koncentracionih logora.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.