Tadić: Glavni odor SDS doneće odluku o ujedinjenju sa DS

Ostavite komentar


  1. Bolje za njih i ceo narod da sada ne talasaju i podsećaju na sebe jer će samo iritirati ljude koji ih je već odbaclio što su izbori jasno pokazali .Ruku na srce nisu bili pošteni ali bili bi još pogubniji za tu družinu da jesu.

  2. E moj veliki poznavaoče stvarrnosti. Sve državne institucije su dobile novi softver totalno neupotrebljiv i beskoristan. Kažu da ima milioni razloga za implementaciju istog. Paralisana je čitava javna funkcija. Imate li kakvog saznanja o tome? Luduje narod. Verujte….

  3. Tadic je najpoznatiji ujedinitelj srba ..svi su protiv njega!!!!

  4. Demokratska stranka je bila značajna dok je bila velika. Dok su u njoj bili Mićunović, Čavoški, Koštunica, Pekić, Đinđić i već da ne nabrajam. Na našu veliku žalost vrlo brzo se pokazalo da je to skup sitnih duša. Odmah je počela deoba kao kod ameba i to ni Bog više ne sastavi. Od jedne demokratske stranke nastalo je bezbroj liderskih strančica i normalno, izgubili se na političkoj sceni. Ova priča o ujedinjenju traje već nekoliko godina, normalno, pred izbore i ništa od tog posla. Nažalost, izgleda da se oni između sebe baš dobrano ne podnose. Mala bara puno krokodila. Za stvarne razloge treba pitati njih ako hoće iskreno da odgovore, mada sumnjam. Znam samo da smo izgubili jedinu veliku građansku stranku i to izgleda nepovratno. Ko može da sastavi Tadića, Đilasa, Pajtića kad ne mogu očima da se gledaju.

  5. Tadić misli da se narod najeo bunika i sve zaboravio, ali su izbori uvek dobar način da se otrezni.

  6. Tadic je na vlasti vec pokazao koliko vredi, otkud mu obraz da se javi ponovo?

  7. Manite se strančarenja, pa makar i u obliku ujedinjavanja. Premalo nas je da bi smo se delili na stranke. Toliko nas je da svačija ideja može da se čuje, pa neka one u mirnoj i toleratnoj atmosferi, iznađu šta nam je činiti. Put prema dobru ne može da vodi preko podela i ispraznog nadmudrivanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.