Tadić: Građani pet godina plaćaju cenu njihove "ideje"

Povodom izjave Tomislava Nikolića da su on i Aleksandar Vučić "dva čoveka, a jedna ideja"

Ostavite komentar


  1. Smesno je da ovo izjavljuje bas Tadic, cija je lutajuca, besciljna, lopovska i razaracka politika dovela nasu zamlju na rub provalije

  2. Tadicu gradjani placaju cenu tvoje ideje da im unistis fabrike prodas ih tajkunima za sicu radnike ostavis bez posla drzavu dovedes pred samu propast i ti imas obraz nesto da govoris.

  3. Tadicu tebe treba da je sramota sto se uopste javljas.Ti si 10 godina bio na vlasti i nista nisi uradio,uzas!

  4. G-dine Tadiću, dok ste Vi, i Vaši "igrači" zaista razbijali Srbiju, nikada niste našli za shodno da se oglasite! Setimo se samo vašeg premijera g-dina Mirka Cvetkovića i njegove apsolutne rezigniranosti na postupke Vaših DS saboraca! Nadalje, setimo se i glasanja iz Bodruma, kao i nikada brutalnije kampanje koju ste vodili pred izbore 2012 godine! Iskreno, tokom Vaše famozne tadašnje kampanje, osetio sam se po prvi put da sam stanovnik neke apsolutističke države poput Severne Koreje!-da g-dine Tadiću, Vaša kampanja je bila u tom stilu! Itd. sve se zna (a i pamti) zato Vas otvoreno pitam (bez namere da prejudiciram: da li mislite da je na mestu i korektno da upućujete takve kritike, a da se ne osvrnete iza sebe? Molim Vas, voleo bih da to odgovorite građanima Srbije!

  5. A sta si ti licemeru uradio za ovu zemlju, sta si ti to obezbedio, koridore koje ste ti i tvoji koalicioni partneri otvarali 50x pa gde je taj novac u cijem dzepu je zavrsio kad tih puteva koje ste gradili i novac obezbedili nigde nema. Zasto ti nisi pompezno ili nepompezno otvarao fabrike nego tajne bankovne racune od novca ovog jadnog naroda ili kreditcina koje ste podizali. Sramoto Srpske politike pokrij se po usima i cuti!!!!

  6. Korisnik Mira se ocigledno razume u politiku,kad bi smo se zezali.Lupi pa ostane ziva.Sta covek da joj radi ocigledno da joj se svidja.Tadic je vodio pravu korisnu politiku za nasu zemlju ali je steta sto nije bio okruzen pravim strankama i ljudima.Tpliko o Tadicu .

  7. Ovo je, bez obzira sta mislili o ovom liku, najtacniji opis i najfiniji napush koji sam cuo u poslednje vreme. Ako je okretanje glave unazad i kritika prethodne vlasti jedini nacin da se pomogne sadasnjoj vlasti onda je jedini nas put medjusobni sukob i ukupna i kompletna propast.

  8. Srpski narod ti nikada nece oprostiti sto si prodao Ratka Mladica. Kad tad ce neko prodati tebe.

  9. Pa zar SNS nije Tadićevo čedo. Umesto da se sakrije u mišju rupu on još daje sebi za pravo da nešto komentariše. Uzged svi su oni podrepaši zna se koga zarad ličnih interesa prodali su zemlju i narod.

  10. ruzica: Gospodine Tadiću nisu građani zaboravili ko im je rasprodao najbolja preduzeća u bescenje , a radnike ostavili na ulici , ko im je razorio privredu , uništio ekonomiju , državu doveli do bankrota a nas da živimo ispod granice siromaštva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.