Tadić: Hamlet u Mrduši Donjoj

Ostavite komentar


  1. Тадићу, као председнику, није недостајао ентузијазам за политичким примитивизмом и учешћеме у представама. Да се подсетимо случаја ”Цимпл” када су невиног човека оптужили да је атентатор. Затим, хитан одлазак у Румунију јер је упозорен да ће бити нереда на митингу за Косово. Наравно, упозорен је од оних који су знали да ће бити нереда јер су их они и организовали (читај западне службе).

    1. Hoćete da kažete da se istim sredstvima služio i bivši Predsednik Srbije, ako vas dobro razumem.

    2. Joj Vlatko satro si ga…ne znam sta bih dodao, mozda basket sa Dacicem ili pozersko carlijanje sa Josipovicem…

    3. Boljeg predsednika nikad nismo imali od tadica i ne samo boljeg vec i realnijeg, tako da sve ovo sto si ovde napisao je sve sama demagogija! Dorbo se zna sta je po ustavu srbije sta je sve dozvoljeno predsedniku srbije i znamo da predsednik srbije nije imao nikakve mehanizme niti zakonski da zaustavi nerede sa onim kosovo je srbije! Tada jje sve to organizovao Premijer srbije Kostunica koji je ima sve u svoje ruke i zakon i pravo po ustavu, i naravno gde ga je podrzavao Nikolic! Tadic je znao da sve to nemoze da spreci i zato je otiso u Rumuniju, tako da za to kriviti Tadica je neozbiljno! Evo sad vidimo da su svi ljudi iz Kostunicine stranke DSS-a presli u SNS u Nikolicevoj to jest kod Vucica, a to dokazuje da su se oni jos pre toga dogovorili da sruse i da razbiju beograd, Kostunica i Nikolic, i ko je to mogo da spreci?

  2. Tadicu prihvati sto pre da si politicka proslost i da tvoje misljenje nikog ne zanima!

  3. Sasvim dobar komentar i na mestu.Samo nastavi sa relnim komentarima.Bile bi zanimljive prestave i iz vremena vaše vladavine.Ko je vladao Srbijom dok ste vi bili presednik.Kome se niste smjeli suprostavit.Od koga niste smjeli važne odluke donosit.Otvorite karte i eto vam povratka na političku scenu.Hvala.

  4. Критикујете Унију, Тадићу, „безалтернативну“ у коју сте онолико хрлили… Али логично је , кад ЕУ ради у корист ваше и наше штете. Само ту се ништа не може, до даљњег.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.