I nekadašnji i sadašnji predsednik Srbije u Kini, na svečanoj večeri foruma „Pojas i put“

Ostavite komentar


  1. Srbi prevaranti da li ste se ljubili i kako ste putovali. Čijim avionom? Mnogo smo tupav narod.Što niste poveli i Simu Spasić?

  2. U kom svojstvu psiholog Tadić, bivši predsednik na čijim se greškama ustoličio radikal SNSovac Toma Nikolić, a zatim Vučić, u kom svojstvu je on svemu ovome prisustvovao? Da nije kao Vučićeva psihološka podrška?

  3. Tadić se sapleo da bi vučić nahvatao Putina da se uslika na brzinu…Rusofili u extazi a Tadić Ambasador?

  4. u pravu je raskovic.lud smo narod jer smo dozvolili da nam razredni psiholog i huligan budu perdsednici,a nijedan ni drugi nema poreklo ni zemlju po nasledu u srbiji.jel“baci neko kamen za njima.

  5. Tomo da prima platu i da se ne meša u posao,u vili da sedi ,mi da mu plaćamo sobarice,kuvarice,telefon,grejanje,gorivo do Bajčetine,
    neka krcka fond Dragice Nikolić i ćuti u protivnom,Toma Diploma -kaput

  6. Тадашњи председник Борис Тадић је учинио све што је могао да уништи ДС и доведе Тому Николића на власт, руски човек 1/1.

  7. A kog ce djavola on tamo.Nije nista uradio ni kad je bio predsednik a sad moze da nanese stetu.Predpostavljam da otrcava Srbiju.

  8. Taj bivsi predsecdnik je Srbiju i postavio ,, Tamo daleko“ kad je Srbe sa Kosova i Metohije preppustio smecu EVROPSKOM

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.