Tadić: Međunarodni faktori ne bi smeli da pitanje demokratije podrede interesu Kosova

Ostavite komentar


  1. Tadiću pali… Osnovao si stranku pred izbore 2012. godine i izdao DS. U mulj…

  2. Sve je ovo tačno, ali onaj ko je doveo do svega ovoga nema moralno pravo da o tome pametuje.

  3. Ко тражи помоћ у иностранству мој глас никада неће добити.

  4. Tadic je svetlo na nasoj mracnoj politickoj sceni.
    On je ponos nase Republike.

  5. Nikako ne može da mi bude jasno zašto veliki broj našeg naroda ne voli fino vaspitane i obrazovcane ljude. Tadić je jedan pravi gospodin. No i pored toga veliki broj naroda više ceni Rističevića nego Tadića. Ne razumem?.

  6. Bota (od milošte, „Džordž Kluni), je kanda, a poput svih njih, zaboravio koliko su im što formalni (stigla pozivnica za proslavu 4. jula u ambahadi, jupi!), što neformalni (videh se juče u Lotusu sa XY atašeom, reci kakav sam baja!) susreti s istim tim ljudima (druga su imena, al pozicije iste) godili ko ladna voda u prošlosti… No, dobro, Bota generalno nikada nije bio naročitog štofa, tak da je i ovo sadašnje naricanje uzrokovano time da su sad Tata i Mama, usmerili paažnju na drugo dete, ne treba ozbiljno shvatati, već ga potapšati, i reći mu da će sve biti u redu.
    There, there, Botice.

  7. E pa baćo, neće nama neko drugi da čuva demokratiju nego moramo sami. To si trebao da misliš kad si pričao o crvenim linijama za Kosovo i napravio prostor za velikosrbe ponovo.

  8. Лекција из западне геополитике – интереси државе су на првом месту а демократија у периферним европским и другим земљама на сто и првом. Али код нас слабо схватају геополитику и заносе се пропагандом о „демократији“ која не постоји нигде онако како се „пева о њој“.
    Зато ћемо још дуго нажалост слушати кукумавчење са врха државе док прави лелек који би требао да се чује – онај опљачканог и превареног народа, изостаје.

  9. Moze Tadic kao bivsi precednik da komentarise kada god hoce ali obzirom da je izgubio od boljih i to ne samo tada nego i vise puta na narednim izborima koje se uporno kandidovao ne znam ko ce ga ozbilno shvatati jer sada ima auru gubitnika, opravdano.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.