Tadić: Naravno da se Dačić ne plaši hapšenja Radulovića

Ostavite komentar


  1. Sto se vas tice Tadicu a i Kostunice a i Veljo a i …, mozete da pricate do sutra, jos uvek vam nisam oprostila ubistvo Djindjica, za koje niste krivi ali nista niste ni radili da ga zastitite, a nakon njegove smrti ama bas nista od njegove filozofije niste nastavili. Vucic je ispao veci Djindjicevac od vas. Ne pitaj sta drzava moze da uradi za tebe vec ti za drzavu, rekao davno gospodin Djindjic. Nemoj sad da se pravis da nemas nikakvu odgovornost za ovo sto se dogadja danas a i to sto pricas se desavalo za vreme tvoje pozicije.

      1. Господине Мики, зар је вређање једини Ваш аргумент? Дођи у Шабац да видиш како је то у слободном граду где републичка опозиција врши власт без вређања противниканиз СНС, где челници града не трпају паре у свој џеп већ раде на добробит грађана Шапца, а ови им враћају подршком на изборима где СНС не може да победи.

      2. Ti nisi Tadicu oprostila ubistvo Djindjica? Koju je funkciju vrsio tada Tadic i kakve veze on ima sa ubistvom Djindjica? A Djindjicev“naslednik“ je onaj koji je se napio od srece kada je ubijen Djindjic? Samo napredni um moze da pise takve nebuloze. Prvi potez one nove vlasti od 2012-te je da potvrdi Nikolicevu odluku da se oslobodi 3.600 zatvorenika. 2012-te za napredne glasaju robijasi i clanovi njihovih porodica, zbog obecane abolicije. Napredni radikali, beli listici, deo elite… Cudan skup sve na istom zadatku. Da bi potom Nikolic abolirao njih jos 170. Medju njima i doktora koji je uzeo mito od invalida, a da nije odlezao ni dan kazne. Pa je usledilo oslobadjanje i Cana Subotica, Kertesa…Zastareo slucaj i Karicu. Ponavlja se Saricu. Ranije je procesuiran i Lazarevic preko koga cure informacije, a radi u kabinetu kod kod Dacica. Kada dodjose napredni napravise sigurnu kucu za mnoge.

  2. Sve je to u redu g-dine tadiću, ali ako ste znali sa kim imate posla, mislim na dačića, što ste sa njim delili vlast? Delili biste je Vi i dalje sa njim da vas nije on otkačio. Razlika bi bila samo u ulogama. Sad bi Vučić govorio kako Dačić nemora da brine zbog Radulovića dog god ste vi na vlasti.
    Što će reći Dačiću je svejedno ali vama nije.

    1. Blesavi narod je glasao većinski za SRS, SNS i SPS. Oni su mogli da formiraju vladu 2008. godine. Tadić je pokušao to da predupredi i privoli SPS na neprincipijelnu koaliciju. Sigurno je da ništa dobro ne bi ispalo da je Tadić pustio da se crveno-crni dogovore. Nije ispalo bog zna šta u koaliciji sa SPSom ali su pokušali. Narod je kriv što uvek većinski glasa za ološ iz devedesetih, okorele nacionaliste, lažne patriote i kriminalce.

    2. Saric je uhapsen kasnije, nakon sto je Tadic usao u koaliciju sa Dacicem. Pa je procesuiran Lazarevic koji radi u Dacicevom kabinetu. Iz tog kabineta cure informacije ka Radulovicu.Vucic je sve to znao. Dacica drzi u saci.

  3. E moj Borise, pa nismo mi zaboravili kako si se ti borio protiv kriminala

  4. Izjavio je Kobricin mali LICEMER nad licemerima, treci esalon u DS dok je Zoran bio ziv, a koji je najvise doprineo tome da mister Kofer nije danas na robiji.

  5. Dacic ozbiljan milioner, koji je samo sa delom svojih miliona kupio od Vucica svoj ostanak na vlasti ali mu je ujedno i u “ dzepu“ jer BIA koju Vucic preko onog Gasica kriminalca kontrolise, vrlo dobro zna Daciceve veze i licno pa i poslovno prijateljstvo sa Misom Bananom. Dacic je sa porodicom godinama letovao u Misinoj spanskoj vili, dobijao veliki novac plus od njega, a za uzvrat je samo davao informacije sa svoje pozicije ministra policije Misi i Misinim ortacima.

  6. Питам вас, који сте ажурнији у овоме, кад почињу ботине са „радом“. Нешто их баш не видим, још нису кренули!? Или они стартују кад им се помене АВ, а за „банану“ или „коферче“ се и не цимају претерану. Уосталом, код њега је ужегао мајонез, вероватно је и лошија салама у сендвичима.
    Поздрав за Бориса, знамо причу, знамо се, у осталом – знамо се.
    Благо мафији, криминалцима свих боја и фела, у Србији су сигурно нашли „сигурну кућу“.
    А ботови ће и даље да лупају минусе и пишу тупаве коментаре.
    Што би им њихов маршал рекао „срећан је народ ( овде странка ) који има такву омладину ( овде ботове).

  7. O samo ti ne!
    Sve što si imao reći,rekao si.Razlika između „tvojih“ i „njegovih“ jednaka je nuli. Ono što si ti bio,on je sada.Ono što će on biti,takođe je ono što si ti sada.Jedino smo mi nemi posmatrači sopstvene sudbine,koji neznaju gde udaraju,a sasvim sigurno bez ikakvih iluzija u dno dna.

  8. Luter ima takvu želju da se pere da je postala neukus. Može da vlada još ovoliko, ali radikal vazda ostaje radikal. Sve što je rađeno tokom devedesetih je gubitništvo par excellence i to je zapisano. Problem je što za sobom povlači mnoštvo ljudi sa margine očaja, uveravajući ih, drilujući, plaćajući, unoseći govor mržnje u sve (šljam, izdajnici, ološ…)
    Tadić je samo jedan od nekolicine koji su nasledili teritoriju koja se zvala država i koje više nema.

  9. Nemoj samo Ti o Dačiću. TI si ga lustrirao, kod tebe je bio kofer. Ćuti i idi na pecanje i zaboravi na politiku.

Ostavite komentar


Politika

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna 10

Zar je bezbedna zemlja u kojoj potencijalnog teroristu zagube u rodnoj kući, a on sutradan pokuša da ubije žandarma: Sagovornici Danasa o tvrdnjama Vučića da je Srbija bezbedna

Nema sumnje da su predstavnici vlasti i institucija dobro zaštićeni i da se osećaju bezbedno, kao što nema sumnje da se građanke i građani tako ne osećaju i da opravdano strepe za svoju bezbednost, saglasni su sagovornici Danasa u komentarisanju tvrdnji predsednika Srbije i ministra unutrašnjih poslova da je Srbija jedna od najbezbednijih država ne samo u Evropi, već i u svetu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.