Tadić o Vučićevom obraćanju: Ono što je sada izneo o ucenama jasno govori da je Srbija potpuno ponižena država 1foto FoNet/Ognjen Stevanović

Ono što je Aleksandar Vučić izneo o ucenama koje su upućene Srbiji kako bi prihvatila evropski plan za Kosovo govori o tome da je tokom ove vlasti Srbija potpuno ponižena država, napisao je nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić na svom Tviter nalogu.

„Vučić se deceniju hvali kako je Srbija u vreme njegove vlasti poštovana država, koju više niko ne može da ponižava i ucenjuje. Ono što je sada izneo o ucenama koje su upućene Srbiji jasno govori o tome da je tokom ove vlasti Srbija potpuno ponižena država“, napisao je Tadić dok je trajalo obraćanje predsednika Vučića javnosti.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da mu je na sastanku sa međunarodnom „petorkom“ u petak rečeno da moramo da prihvatimo njihov predlog, jer će u suprotnom biti prekinut proces evropskih integracija.

„Suočićete se, pod jedan, sa prekidom procesa evrointegracija, pod dva, suočićete se sa zaustavljanjem i povlačenjem investicija, pod tri – sa sveobuhvatnim merama u političkom i ekonomskom smislu koje će naneti štetu Srbiji. To mi je ponovljeno još tri puta tokom razgovora i svaki put sam na to snažno reagovao“, istakao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari