Tadić: Opoziciji treba jedinstvena odluka

Ostavite komentar


    1. Postavlja se pitanje, da li on uopšte donosi odluke, ili to neko drugi radi umesto njega.

    1. Pa nisi dobro obavešten. Na žalost bojkot ujedinjenja dolazi iz samog vrha DS-a jer su preokupirani unutarstranačkom borbom koja je rodila paranoju u glavama pojedinaca iz vrha DS-a

      1. bojkot ujedinjenja dolazi od malih stranaka. oni su to ujedinjenje zamislili kao stvaranje nove organizacije gde bi oni praktično imali većinu i doveli na čelo stranke koga oni hoće, verovatno Tadića. Međutim DS sa druge strane želi da se oni svi samo vrate u DS ali to ovim što su rasturali DS ne odgovara jer tada ne bi imali većinu u odborima stranke.

  1. Da opozicija ima jedinstvene odluke,možda bi i mogla da parira poziciji…ovako moraju prvo unutar sebe da se usaglase, kako bi ih narod ozbiljno shvatio.

  2. Šta je sa Novim Sadom? Pa odavde je sve počelo, sećate li se jogurt revolucije?

  3. Uz dužno poštovanje svih političkih takmaca, mislim da Boris Tadić nema prava bilo kome da drži predavanja. Ne treba da ga sluša ni vlast, ni opozicija.

  4. Vi ste i po dolasku na vlast sebe nazivali opozicijom. BIli ste DOS. I sada ste opozicija. Kao da ne vidite sebe ozbiljno na vlasti. Tako ste se i ponašali kad ste bili na vlasti. Nekako privremeno. Bolje se osećate kao opozicija. Ili je i to plaćena funkcija, doživotna. Zar ne možete da nadjete neko prikladnije ime – pokret civilizovanih, pokret kulturnih gradjana, proevropske snage i slično.

  5. Sve iz DS-a – Tadic, Djilas, Jeremic, Stefanovic, Zelenovic, Vesic, Mali, Sapić, Čomić, Djurišić, … Svuda vas ima i ništa niste uradili.

    1. Nije tacno!! Oni su uspesno i efikasno prokockali jedinstvenu priliku da od Srbije naprave koliko toliko normalnu zemlju i na duze vreme ubili nadu kod postenog i dobrog sveta da ovde moze nesto na bolje da se promeni. Nije ni cudo kad su u DS bili umetnici kao Krle, Vesic, Mali, Trivanka, Kene ,Suki i da ne nabrajam dalje.

  6. Gospodine Tadiću, molim vas prestanite da dajete bilo kakve izjave. Opozicija je jasna u odluci da bojkotuje ali vi biste voleli da dobijete drzavne pare, zar ne. Vi neprestano nešto nesuvislo predlažete, te glas za bojkot te izlazak na lokalu. Dosta više čoveče.

  7. Ama ljudi ima li ko drugi u opoziciji i Danas-u da ima šta da kaže!???
    Boris da je u poslednjih 8 godina ovoliko pričao i „borio se“ gde bi mu kraj bio.
    Ali sada kada su mu rekli da je odustao od borbe ne zaklapa nedeljama.
    Sorry Borise…u nekom drugom filmu!
    Hoćemo mlađe i energičnije i praktičare, a ne teoretičare i „zlatouste“! Ima sjajnih ljudi…geronto – političari i žuti AV Trojanci mičite se!

  8. Boris Tadić stalno potencira kako opozicij treba da se ujedni, iako je potpuno svestan da od te priče nema ništa. Pa on je jedan od glavnih krivaca što se DS raspao kao kula od karata.

  9. Svi tu gledaju svoj interes. Svi su izašli iz DS-a i osnovali sopstvene stranke. Svi hoće da su lideri nečega. Pa makar to bilo duplo golo!

  10. Gospodin Tadić još nije shvatio zašto je izgubio izbore a to je smanjenje vojnih penzija a to je najmanje 500000 glasova

  11. Ali Tadic koji se pojavi samo pred izbore i posle nestane bez traga i glasa mi je presmesan.

  12. Pa ces onda ti da napustis koaliciju pred same izbore, Vec si jednom zabio noz u ledja opoziciji, nadam se da si precrtan za sva vremena

  13. Ti bi trebao da odes u manastir I dubokom meditacijom,najzad shvatis sta si uradio.Ti si najveci krivac za ovo danas.Unistio si ciljeve 5 Oktobra,a stvori SNS,I dao im poslanicki legalitet u Skupstini Srbije (bez izbora),I omogucio Radikalski kontinuitet I uspon.Da li covece shvatas sta si uradi?

  14. ako se umuva na nečiju listu izlazi on na izbore ko bela lala. Zato se i aktivirao unazad par nedelja jer mu je to praktično kampanja.

  15. … kad si penzioner šteta je a da se ne uhvatiš politike i kandiduješ se za neku funkciju bez obzira na rejting, ti znaš da si genije i to je dovoljno !

  16. Borise seti se kad si bio na vlasti, ko ti je bio ministar unutrašnjih poslova. Veruj da su tvoji tadašnji glasači, zbog toga, tebi okrenuli leđa.

  17. Čovek sistema koji kome je mesto u Zabeli sa pajtosima. Šta dalje reći? Sramota tužilaštva i pravosudja Srbije.

  18. Više cenim Šešelja od ovog picopevca. Sa Šešeljom donekle znaš na čemu si, sa ovim filozofom nikako.

    1. vidi se da veze nemas. Seselj je ustvari najveci politicki lisac na srpskoj sceni. Trideset godina obstaje sa svojim populistickim idejama koje je sadasnji „firer“ odlicno naucio i zaludjuje narod u istom maniru kao i njegov politicki otac DR V Seselj, bivsi komunista . Jednom komunac uvek komunac ! Ovaj je specijalno inteligentan a ljigav do gadjenja. Jedino nije jawsno sto ga naprasno pustise iz Haga. Mora da „cijuce“ povrh svega.

  19. Jedinstvena odluka opozicije treba da bivseg predsednika posalje u zasluzenu politicku penziju da se dalje ne „blamira“ i ne guzi u politici jer je svoje „ispusio“ nepovratno .

  20. Koja crna opozicija, ne mogu oni biti jedinstveni, jer se više mrze izmedju sebe, nego što mrze one koji su na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine 8

Rama: Veštačko povlačenje paralela između Kosova i Ukrajine

Albanski premijer Edi Rama rekao je na 79. zasedanju Generalne skupštine UN u Njujorku da je Kosovo neodvojivi deo međunarodne stvarnosti. On je poručio da ruska agresija na Ukrajinu treba da služi kao zvono za uzbunu, ali da ne bi trebalo praviti paralele sa Kosovom, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.