Tadić ponovo zove opozicionare

Najavljeni novi međuopozicioni razgovori

Ostavite komentar


  1. I ponovo će AV od vas napraviti budale… Podelili ste se na 100 stranki, on će prekršiti svaki dogovor koji nije njemu u korist, vama će baciti neku sitnu kosku za glabanje tako da nećete moći da se bunite da niste ništa dobili i onda će 5 godina da laje na sav glas kako je pobedio celokupnu udruženu opoziciju Srbije odjednom.

    1. Neka izborni uslovi i izborne liste budu kao 2012. kad je Tadić skratio svoj mandat, da bi bio nosioc izborne liste DS. Ako je to, tada, bilo najdemokratskije rešenje, šta je sada sporno? To što Vučić ima 65% podrške, a Tadiić 0,2%, Djilas 0,6%, Jeremić 0,4%, Veselko 0,2%, a ostali su statistička greška. Da je situacija obrnuta, onda vam ništa ne bi smetalo. E, pa, onda menjajte narod, možda i pobedite.

  2. Neka zove koliko hoce.U Srbiji je jedino ispravna opcija:DA OVI ODU, A DA SE ONI NE VRATE!

    1. Slažem se!
      Ali NEMA nikoga ko bi mi probudio tračak nade da će sa njim ovde zaosta biti bolje.

  3. Hoće li opet da zovu EU da bombarduju Vučića kao Miloševića?
    EU je ove sve propale političare dovela na vlast a oni su dokazali da su obične lopurde i probisveti
    Kako skloniti Vučićeve napredno nazadne radikalne socijaliste, a da se povovo ne vrate DOSmanlije sada presvučene u „nove stranke“
    ne nagradno pitanje na koje niko nema odgovor

  4. Gospodo opozicionari,
    Bili ste na vlasti i niste uradili mnogo. Ukoliko ne ponudite neko novo ‘lice’ ili neki konkretniji program,bojim se da se nikada,bukvalno nikada,necemo osloboditi kamarile koja je zarobila Srbiju.

  5. Ocigledno da ,ti potroseni politicari,kojima je jedina ideologija bila da napune depove i zaposle rodbinu.
    Jos nisu shvatili, da su izgubili sam krdibilitet .
    Takode i ovi sad na vlasti,ce pre ili kasnije ,isto precis.
    Drskost i Bahatost nisu i nekad nece biti,prelazne ocene.
    A svi ti prefarbani ideolozi svog vlastitog depa,trebali bi biti pozadi
    BRAVE.

  6. Nasa opozicija jedino sto moze, je da po kozna koji put, uveseljava narod. Jalovo, do iznemoglosti.

  7. Bravo Boškić, ima nas 20 koliko i u Dverima pa smo formirali udruženje. ( Više nego Vukadinović pristalica ). Hitno tražimo da nas Dačić primi ili idemo u Strazbur. Aman koga je više briga šta svaka kofer stranka misli i traži.

  8. Nema nikakve političke krize,jedini koji kriziraju ste vi iz bojkot opozicije koji spinujete stvari i činjenice, i svoju krizu projektujete na društvo! Sve da i skinete uveličavajuće naočari, nikada nećete biti sposobni da stvarnost sagledate u pravom svetlu, jer bolèsne sujete, ogromne ambicije i novac koji zdušno stiže od raznih NVO i drugih ne dopuštaju da budete objektivni! Narod vas neće!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.