Tadić: Propuštena je šansa da se uzdrma Vučićev režim

Predsednik SDS u razgovoru za Danas o izlasku na lokalne izbore, bojkotu i raskolu u DS

Ostavite komentar


  1. … nisam ja kriv, postanuće, postignuće, trla baba lan, da joj prođe dan!

    1. Koliko vidim većina ljudi ovde konta da su to sve lažovi. Ps glasajte za Metlu2020 bar su novi ako ništa drugo.

      1. Nisu novi…to su Konstunicini ucenici…a zvezda vodilja Kostunici je Milan Nedic…zbogom pameti

    2. Podržavam izlazak na localne I na parla. Izbore.i koaliciju. JA SMATRAM DA TREBA DA SE ZAJEDNICKI FRONT PRAVI SA SVIMA KOJI SU OPOZICIJA. Same Se ujedinjeni mogu natation pojedinaca.

  2. Čime se budala ponosi pametan se stidi. Kluni poput termita za šta se god dohvatio uništio,rulji sve jedno dal ih dere Kluni ili Aca Srbin oni rade samo za svoj dzep i svoje privilegije.

    1. „Rulji je sve jedno…“ Sto ne rece „Raji…“ Lepse bi zvucalo i Tramp vas nebi proglasio teroristima, ovako?

    1. Sram te bilo on je jedini imao hrabrosti da nas ratosilja Kosova.

  3. Tadić je šampion propuštenih šansi, narod ga ne pamti po dobrom!

    1. Ja ga pamtim po dobrom. Dobro je da su „pametni“ dali sansu Vucicu. Vidi se sta je ucinio.

      1. Da kako da ne sve je Tadic dobro uradio zajedno sa Djilasom unistijo privredu izgubio Kosovo postavio granice izmedju Kosova i Srbije izbacio pitanje Kosova iz UNO i rezolucije 1244 unistio manastire po Kosovu odcepila se od CG i to sve sa jos boljim kolegom Kostunicom bolje receno doveli Drzavu do katastrofe .Ostavili je potpuno pustu bez Bolnica bez skola bez puteva bez firmi i posla narod na provaliji bede i sta jos nije lose uradio ,a da napravijo zemnju tajkuna i kriminalaca eto to je dobro uradio. A jos sam nesto zaboravio ovo sigurno casopis Danas nece objaviti.

    2. Nemoj leba ti da se pozivaš na narod. U odnosu na ovog, nemam loše reči za njega, koji je na vlasti i koji ti omogućuje da za bednu lovu šalješ ovako isprazne komentare, Tadić je gromada.

  4. Svojim potezima je doveo na vlast Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, pa sada hoće da se vrati na vlast. Mislim, čoveče, pogledaj se u ogledalo i prupitaj šta si ti!?

  5. Boris Tadić izuzetno pametno priča, volim da ga slušam. Ali Boris Tadić nije bio dovoljno posvećen za vreme svog mandata. Zašto nije uradio nešto po pitanju stranačkog zapošljavanja, a toliko toga je obećao njegov drug i koalicioni partner Mlađan Dinkić? Zašto bi bilo ko verovao Borisu Tadiću da će ovaj put uraditi sve ono što nije uradio kada je to mogao? Zli jezici će reći da je sada previše star da bi jurio žene i da bi sigurno bio više posvećen svom poslu, ali… Imao je svoju šansu, doviđenja društvo staro!

    1. Za sta tacno? Koji deo teksta iznad tvrdis da je tacan jer je mnogo napisano?

  6. Ides na lokalne (seoske ) izbore , a mogao si biti stozer na republickim izborima . Politika gubitnika , daj šta daš , pa makar i mrvice vlasti …..

  7. A Đurišić što te terao da nešto radiš poslednje 4 godine???? Jel to bilo na vreme?
    A tebi Marina gleda u zvezde i ugljevlje pa ti glumiš ludilo???

  8. Gosoodine Tadiću mislim da ste Vi PAMETAN ČOVEK I VREME JA DA SHVATITE DA VAS JE ONO PREGAZILO i vreme je da batalite politiku jer više nemate u njoj šta da ponudite ili napravite. Nemojte više da se blamirate.

  9. normalno da je propala kada ste svo vreme radili i trovali protiv bojkota i jedinstva opozicije. ljubi vas vučić, nikada vam neće zaboraviti ovu uslugu.

  10. Nismo ni sumnjali da će te izaći na izbore, doduše samo na lokalne, kako se ne bi ste zamerili članovima stranke, ali ni Djilasu.

  11. Nije ni njemu lako, kada mora da se petlja sa svakakvima ne bi li odrzao i to malo politicke moci koju ima.

  12. Pitali političara da li bi radije da je pametan ili lep. Bolje da sam lep nego pametan. Pa zašto to mislite? Otkud znam, nisam ja pametan, odgovori on.

  13. Tadic ni dinara nije uzeo od politike. Za Vucica cemo tek videti.

    1. Uzimali su njegovi sardnici, a on ne moze da vlada sam. I to nisu uzimali, grabili su.

  14. I posle se pitaju zašto opozicija nema podršku gradjana, pa kad opozicija pogazi sve za šta zalaže.

  15. Politika Borisa Tadica je poltika protiv Aleksandra Vućica. Za nega je bitno kritikovati sve sto ima ma kakve veze sa politikom SNS-a bez obzira da li to ima smisla ili nema.Tadić nema svoju viziju i svoju ideju. Tesko je kad samo znas protiv čega si a ne i za sta se istinski boriš, Borise Tadiću

  16. Kad se setim koliko su mi njegove izjave delovale razumno i odmereno. Nekad.

  17. Sad pobismo i ono pravilo da nikad ne mozemo da se ujedinimo oko neceg Za, nego samo Protiv. I kad je savez Za opet je u stvari, Za Protiv. Dostigli smo neku novu dimenziju kao narod. Sad vise nema ujedinjenja ni oko Protiv.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.