Tadić: Sačekati kraj istrage

Ostavite komentar


  1. Još uvek čekamo ko stoji iza ubistva Đinđića, kad ono onaj što je slavio njegovo ubistvo promenu samo ime ludačke stranke, postade predsednik iste stranke sa novim imenom, iz koje nema koga da predloži na izbornoj na listi u Beogradu, osim sebe samog kao reklamu za “kvalitet”; nađe damu koju imenova za predsednika Vlade, a istina je da je on predsednik, osim što je predsednik države sa oko 28, 8% glasačkog tela!!! Svi koji su noramalni i časni a žive u Kosovskoj Mitrovici, a to nam je govorio i na N1 jedini mudri i časni političar iz Kosovske Mitrovice – Oliver Ivanović, znaju ko je kriv u Beogradu za smrt Ivanovića. Koja neviđena drskost, kao kada je Gering došao na sahranu kralja Aleksandra, mada Olivera ne upoređujem sa pohlepno blesavim kraljem, sada se sprema Vučić da povede povorku za sahranu u Beogradu Olivera Ivanovića, a već razmišlja za godinui dana da raspiše konkurs za njegov spomenik. Tadić očigedno je pošandrcao od patološke želje da se vrati i uživa u nekoj političkoj fotelji, ali se nadam da će Srbljanovićka, sa neospornom vokacijom umetnice, sada shvatit u šta je učesvovala kada je dobila nagradu za epitaf koji je predviđen na Đnđićev spomenik. Ili će iskoristiti i ovu priliku da se opari?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.