Tadić potvrdio da će SDS na izbore izaći sa DJB Saše Radulovića, poznat i kandidat za gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Posle prethodne epizode iz 2022. godine ponavlja se ista Tadićeva greška. Svaki glas za ovu koaliciju je bačen. Nema šanse za prelazak cenzusa, sam ili sa DJB. Tužno! Sujeta je pogubna za Tadića i Radulovića ili je u pitanu namera da se otkine par hiljada glasova od opozicionog glasačkog tela?

  2. Belodano je da oni nece preci cenzus i time ce svoje glasove gurnuti u narucje Vucicu. To vazi i za mnoge druge sitne stranke i pokrete koji toboze hrabro izlaze na vec namestene izbore. Ovo je moje licno misljenje. Molim vas nemojte ga cenzurisati.

  3. E moj Tadicu,zao mi je sto sam nekad glasao za tebe.
    Ovim oodezom si stao na stranu nepimenika!

  4. Ništa nije teško kad se ničeg ne stidiš. Koalicija Vučićevog ministra privrede i maga političke strategije koji je Vučića doveo na vlast.

  5. Dakle, Tadic je zaduzen da razbija stranke i koalicije. Aleksic ga zvao u koaliciju, a on hoce sa DJB?

  6. Radulović je takođe iskazao žaljenje zbog nesklapanja velike desne koalicije,

    Kuku Majko, Boris Tadić nekadasnji „vodja proevropske koalicije“, neko ko se hvali da je bio „uz Djindjica“ i u „njegovom timu“ a danas ulazi u predizbornu kampanju sa koalicionim partnerom koji „izražava žaljenje zbog nesklapanja velike desne koalicije“ ?
    Nadam se da je bar sada Tadiću jasno zasto za njega NEMA MESTA u proevropskoj koaliciji „Srbija protiv nasilja“ kao ni za SESELJA !

  7. Kvalitet ispred kvantiteta !

    Bilo bi dobro da uđu u skupštinu, samo me brine cenzus…

  8. Zasto krijete komentare , molim vas, ne rusimo drzavu ako mislimo da ce ovi sto nece preci cenzus svoje glasove gurnuti SNS-u.

  9. Tadiću bio si Predsednik, izigrali te tvoji najbliži saradnici, Severina nije htela da ti ujutru peva na uvce …. Sedi kući i grickaj penziju ne moj više da se blamiraš !
    PS: Samo dobronamerni saveti, ništa politika

  10. Tadić – Dosta je bilo je interesantna kombinacija reči. Jedino nije jasno koju reč Tadić ne razume.

  11. .. . sportski ribolovci na bućku zainteresovani su da uđu u ovu koaliciju za bolju Srbiju.

  12. To znači da ćeš svoje glasove dati vučiću !!!
    Šta to ovo treba borise ?????????????????

  13. Nije fer optuživati Tadića jer je on hteo da se ujedini sa „Srbija protiv nasilja“, ali su ga oni odbili.Osim toga hoće da mu preuzmu ljude iz stranka (prešao Ivanović kod Aleksića itd.)Tadić je ozbiljan političar, bila bi šteta da ne predje cenzus.

  14. Auu,pogrešan demokrata 🙂 trebalo je ići u blok sa novim DSS Miloša Jovanovića. Voleo bih da grešim u proceni početka ove predizborne kampanje ali kao da svi namerno prave kardinalne poteze jer možda bolje znaju kakav loš (blago rečeno) stoji pred Srbijom pa se ovog puta nikome ne žuri u fotelje. Dušan Vujošević kandidat za gradonačelnika?! Zaista nonsens.

  15. Školski šta ti sve ovo treba? Kakav Radulović, kakav Vujošević?
    Kao da igraš u timu NAJVEĆEG neprijatelja. Zašto?

  16. Beli listići su oni koji u suštini daju glas SNS-u.Tadić se bori jer izlazi na izbore a na nama je da mu damo glas.

  17. Čini mi se da i dostojanstvo ide uz politiku a u ovom slučaju ga nema,ide se na izbore samostalno a ne sa sumnjivim likovima pogrešne orijentacija ili na štitu ili pod!

  18. A Dinkića i njegov G17+ ste zaboravili !? Baš bi se lepo uklopio sa vama…

  19. Ne znam kako kao psiholog nije mogao sebi da pomogne da prevazidje svoj ego. Ispod ovog dna postoji samo koalicija sa sns.

  20. secate li se koalicije CedaBorisCanak, politicari stvarno nemaju obraza – inace mislim da ce ovi preci cenzus, radulovicu i prosli put nije puno falilo

  21. Dakle da se ne iznenadimo ako se dogodi sledeća „hit“ koalicija LDP Čedomira Jovanovića i dr.Jovane Stojković. Po sistemu svako protiv svakoga.

  22. Inače, na ovom sajtu nema teorije da se prirodno isfabrikuje preko 40 komentara za 2 sata. Botovi nemaju šta da rade sa proevropskom ili dverima, tamo nije nimalo kritično, al sad će pun gas na narodnu stranku i ovu koaliciju jer bi njihov prelazak cenzusa bio velika opasnost…

  23. E jel hoce neko da javi Tadicu da je kao politicar luzer,nesposoban i nepotreban.Opet ce ispod cenzusa,kao na beogradskim izborima,da pomogne malo AV.Koliko te placa covece?

  24. Sram vas bilo ,mi nismo naučili na kulturu. Njemu pristaje da bude političar bar je figura nije kupovao diplomu, nije lopov. Ali nama trebaju nepismeni da nas odvedu na dno. Dosta je bilo

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.