Tadićeva stranka spremna za saradnju sa opozicionim strankama

Ostavite komentar


  1. Zašto se ovaj ne povlači iz politike? On je u direktnom sukobu izgubio od polupismenog grobara a sada nešto pametuje.

  2. Kakav si ti pedigre imao!Tata akademik, mama naučnik i šta? Ništa! Razvalio te polupismeni Toma grobar.Sve si nas zavio u crno, ti i tvoja ekipa.Posebno tvoj Krlo. E, moj Borise, mani se ćorava posla.

Ostavite komentar


Politika

aleksandar jovanović ćuta

„Vlada proglasila stanje ratne opasnosti svojim građanima“: Ekološki ustanak poziva na „opštu mobilizaciju“ zbog usvajanja Uredbe o kopanju jadarita

Donošenjem nove Uredbe o projektu Jadar, Vlada Srbije proglasila je stanje neposredne ratne opasnosti i poručila građanima da se spreme za samoodbranu, saopštili su iz stranke Ekološki ustanak nakon usvajanja nove Uredbe o utvrđivanju područja posebne namene za realizaciju Projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita “Jadar”.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.