Tadić (SDS): Preletanje iz stranke u stranku koristi samo Vučiću

Ostavite komentar


  1. „Preletanje iz stranke u stranku koristi samo Vučiću.“ Posebno kad to učini bivši predsednik, a potom počasni predsednik stranke.

  2. Тадићу, вам је Вучић крив за сваку ситницу у животу. Опсесија Вучићем у правдању сопствене неспособности и безидејности не користи никоме, па ни вама.

  3. Zbog Tadića i njegovog izbornog rezultata u Beogradu, SNS je još uvek na vlasti u glavnom gradu. To je realnost. Veoma bolna.

  4. Od kada je to Tadic alergican na preletace? Da ke neko preleteo kod njega ne bi mu smetalo.

  5. Pa to ne radi Vucic,da li njemu ide u prilog ili ne,uopste nije bitno,bitna je lojalnost preletaca…Vucicu mozemo da ukazemo poverenje,a preletacima?!Tesko!

  6. Zasto si sefe upropasio pobedu opozicije na Beogradskim izborima sa svojih 2.8% glasova ????

  7. Znači priznaješ da si i ti jedan od njih.Mišljnja sam da bi preletače trebalo suditi za krivično delo korupcije jer tu nema nikakve ideologije samo novac.

  8. Тадић какав год да је, али бар има неку и моралну и људску и политичку вредност, за разлику од других за које се то тешко може рећи.

  9. Tadić je uz Koštunicu jedan od većih krivaca za nastanak i dolazak na vlast SNS i oporavak SPS. Trenutno njegov najbolji potez bi bio da se povuče iz politike jer samo pravi štetu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.