Tadić: Vlast organizovala proteste za Kosovo

Ostavite komentar


  1. Tadić pokušava da svoje bekstvo u Rumuniju opravda okrivljujući opoziciju a dobro zna da vlast upravlja snagama reda i bezbednosti i da je vlast na čelu sa njim odgovorna što nisu zaštićene strane Ambasade i ostali vitalni objekti ali i gradjani pre svega, to nije dužna da radi opozicija!

  2. Sve je ovo tačno. AV je uvek bio lovac na jeftine političke poene,optužujući druge. Tada nije bio evropejac, aktivno je učestvovao u organizaciji rušenja i paljenja ambasada koje su u tom momentu priznale takozvanu nezavisnost Kosmeta. A sada se,
    pošto je u medjuvremenu postao veći demokrata i evropejac od Demokrat, pravi mutav, kao nema on prima šta se dešavalo na ulicama glavnog grada. Licemerje do neba.

  3. Ništa čudno, Zorana radi isto kao i svi pripadnici SNS bande, samo malo "umotanije". Gđa Mihajlović verno služi gospodara (Vučića) i to obilno naplaćuje pljačkajući narod i upropašatavajući Srbiju, na svakom koraku.

  4. Doci ce dan da ce vučić, toma nikolić, koštunica i ivica dacic
    krivično odgovarati za organizovanje demonstracija 2008 godine.

Ostavite komentar


Politika

Makronova poseta Beogradu: Lider "kolevke savremene demokratije" u poseti "postmodernoj diktaturi" 10

Makronova poseta Beogradu: Lider „kolevke savremene demokratije“ u poseti „postmodernoj diktaturi“

Francuski predsednik Emanuel Makron boravio je u dvodnevoj poseti Srbiji, čiji je fokus na potpisivanju niza međudržavnih sporazuma o saradnji Srbije i Francuske u različitim sferama, od kupovine 12 vojnih aviona Rafal do energetike. Pažnju privlači otvaranje teme o pristupanju Srbije Evropskoj uniji, odnosno o strateškoj orijentaciji srpske i evropske politike, što su su istakli i sagovornici Danasa.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.