Tadić: Vučićeve laži o pitanju postavljenom Međunarodnom sudu pravde urušavaju nacionalni interes

Ostavite komentar


  1. Sud je nedvosmisleno utvrdio da nezavisnost Kosova nije protivna medjunarodnom pravu. Odnosno da je sasvim legalna, kao i u slucajevima nastanka Istocnog Timora i Juznog Sudana

  2. Ovo Tadić pokušava da spere svoje loše odluke iz prošlosti po pitanju KiM i da svali teret i krivicu na Vučića. Samo, narod nije glup, sve vidi i sve zna šta i kako je bilo!

  3. Našao Tadić, ispušena lula da priča nešto o čoveku koji je Srbiju digao na noge. Dok je dotični Tadić bio predsednik Srbija je bila na rubu propasti, kod je danas ekonomski jaka i stabilna država.

  4. I Tadic i Vucic slazu se u jednom,nikada ne priznati kosovsku nezavisnost,cime ugrozavaju drzavni i nacionalni interes srpskog naroda.

  5. Prvo,Tadić govori istinu,vi koji ga komentarišete,ne govorite polu istine.Tadić iznosi ono što piše u odgovoru.Vi ste ipak sns botovi.

  6. Normalno je da Vučić brine i o Kosovu, jer je on, preko svoje Srpske liste, član vlade Kosova.

  7. Tadiću je bolje da ne pametuje jer je glavni krivac za situaciju u kojoj se trenutno nalazimo.

  8. Postavljanjem pitanja vaša vlast je ostavila granice i podelila teritoriju države.

  9. Sta pricas covece pa vi ste unistili Srbiju,sva preduzeca sveli na rub propasti i prodali strancima za dz.Sve ste unistili

  10. Svoja dela si svojevremeno pokazao, a izbori su ti dokazali koliki je tvoj domet. Mora da su ti ponestalo pare pa se sada opet prodajem.

  11. Selo nas nekoliko u kafani Tabor i resili da se bavimo politikom. Sve ste rekli jos na pocetku, samo niste rekli ko je platio ceh ili ga jos placamo.

  12. U istoriji nova sadašnja vlast je kritikoval Tadićevu a ovi Miloševićevu,ovi Titovu,ovi Kraljevinu. Od nabrojanih, Najgori su sadašnji Vucićevi i vlast Miloševića. To je moje doživljaje. Penzija nikad kao sad!?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.