Tadić: Zaštita od Šešelja jedino je što sam učinio za SNS

Ostavite komentar


  1. Dragi bivsi predsednice,
    dobro je da ste podsetili zaboravne da vi niste spadali u one koji su se suvise mesali u bilo sta sto lici na rad i kakav-takav posao.I zbog toga smo ovde gde smo.
    Molebani na Brnjaku,prodaja NIS-a Rusiji,trazenje Cice za nase pare…odbrana Kosova svim sredstvima i Jeremicem,“strasni“ plan deobe radikala uz one ludacke a nekaznjene kletve dueta Radeta-Jovanovic,sto je rezultiralo strankom koja vas je oduvala.
    Ne zasluzujete da vam iko ikada preti,ali ni mi ne zasluzujemo ni vas ni ovaj uzas na vlasti!Vi se svi igrate nasim zivotima,jer vam je dosadno a ne znate sta bi drugo radili a da se ne premorite,a nas sve boli od ukupnog nerada i nemara svih politicara posle Djindjica!

  2. Ovog puta Boris Tadic moram na zalost da se slozim s njim govori istinu. Stranku SNS je osnovao Tomislav Nikolic, koji je imao hrabrosti da osnuje stranku kada je DS bio najjaci.

    1. Да се (опет) подсетимо: Шта су радили у хотелу РИЦ у Паризу,Тома Николић,А.Вучић,Мило Ђукановић,Цане Суботић и још двојица службеника француске администрације?Ко је и по чијем налогу изгласао у скупштини Србије да могу мандати странке да се приватизују? Врло лако заборављамо, а још теже памтимо.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.