Tadiću predloženo da bude stožer?

Moguće novo grupisanje opozicije, tvrde izvori Danasa

Ostavite komentar


  1. A da mu ipak date fukciju pozera koju je savrseno obavljao dok je bio na funkciji, onomad, dok je upropastavao drzavu. Zbogom DS-u zbog ovog.

      1. Pa sta ocekivati od coveka koji je doveo SNS na vlast,da bude sada protiv njih ? Nemojte se zavaravati molim vas, covek je posle pr vog kruga imao prednost protiv Tome Nikolica da bi onda izgubio u drugom krugu ! Prvo to nek objasni kako se desill

        1. Neka objasni zašto je odbio plan za Kosovo a onda neka AV i Toma grobar objesne zašto su prihvatili plan za kosovo.Sve je jasno zar ne ?

        2. Covek bio 8 god. Samo lopovi ostali iz tog doba. Sada su u sns. Novi ljudi,nova snaga. Tadic Aut

          1. Alexe saberi se malo, uključi vijuge ako mozeš i kazi šta sada Tadić radi i gde su Ti milioni i kamioni o čemu ti pricaš?
            Nemoj da se blamiraš, isto kao i vrhuška kojoj je Djilas nejvaći lopov svih vremena a on i posle njihove osmogodišnje vladavine na slobodi .

      2. Vreme je da se vi svi sklonite sto dalje od ove zemlje i naroda. Svi i pozicija i opozicija.

        Da se neko nov dobar i neiskvaren pojavi. Dojadili ste svima, i Bogu i narodu.

      3. U svakom smislu je bolji izbor od Vučića. I kao osoba a i kao političar. Pogotovo sada kada su otišli razni uljezi iz DS. Samo napred.

    1. Možda bi i imao šansu u narodu da u jednom emisiji nedavno, mislim na N1, nije izjavio da bi pozvao da mu se priključi u opoziciji i Čedomir Jovanović. Dakle, ništa taj maneken nije shvatio i sa njim ne bi bilo hapšenja i lustracije.
      Da ovi odu, a da se oni ne vrate !
      Ali niko ne pita narod, novu vlast će birati Vašington i Moskva..

    2. Jel to beše onaj gospodin koga je pobedio na izborima za predsjednika Srbije g-din Toma Nikilić??

      1. Stozer oko koga ce se „vrteti analitičar“ Krstič, kum Šutanovac,“naj ekonomistaEvrope“ Dinkic i ostali grobari drzave Srbije,vojske i ostalh institucija.
        Kako ih nije sram…
        Ah da,to su „politicari“…

    3. Kako kazete: “ Tadic da bude ‘stozer’; sto ga podupirete sa gornje strane?

    1. A najbolji djak u razredu je onaj koji padne sve predmete – jer tacno zna gde je gresio? Jasno je nama da bi Tadic opet na vlast i da sanse nema, ali molim Vas uozbiljite se malo.

      1. I pored toga, nisam čak ni siguran da zna gde je grešio. On je toliko narcisoidan da i dalje misli da je sve radio ispravno, ali da je narod glup. Tadić je pošten čovek, barem je na mene ostavio takav utisak i to verovatno najpošteniji od svih koji su u vrhu neke partije, bilo na vlasti, bilo u opoziciji. Problem je što je čovek stvarno niske inteligencije i žao mi je zbog toga. Mogao je da bude dobar predsednik.

        1. Mozda Tadic ne zna gde je gresio. Tacno je da je neograniceno narcisoidan. Mozda je posten, ali nije manje inteligentan od cuvenog Tome diplome. Medjutim, Tadic je napravio sumanut potez pocinio je zlocin prema sopstvenoj drzavi i narodu-sklopio je 2008. pakt sa Djavolom! Velika je verovatnoca da bi sutra mogao da ponovi takav zlocin prema sopstvenom narodu. Zato bi se, da je realan i samokritican, zauvek udaljio od politike. Da se tad povukao i prepustio vlast ovima, oni bi propali za manje od dve godine. I onda bi mogao da se vrati. Ovako, ne biva.

      1. Glasati za Tadića koji je tvorac i glavni kreator SNS a je idiotizam . Svako ko je protiv ovog režima neka pogleda ko je sve iz Demokratske stranke prešao u SNS i koje sada na funkcijama aktuelne vlasti. Prava i jedina opozicija Srdjan Nogo i Radulovic DJB .

      1. Kako prošlo kad je stožer u najavi? Ko će bolje da sastavi stranku od predsednika koji je stručno rastavio? I nije bez zasluga .. toliko dugo održati poslanike SNS u Skupštini, a bez izbora.. Kao da su mu deca.

    2. Da zna Boris gde je grešio, on bi to i priznao i prihvatio. Ali Madridski klub reče: Nema veze što si zbog Tome i Vučića bacio DS „niz rijeku“…

    3. Niko nikada niti ce kada da pogresi kao ovi radikali. Da se svi skupe od Seselja, Tome, Jorgovanke do Vucica, oni mu ne mogu ni cipele cistiti, a kamoli da mu drze neke politicke lekcije. Jedino u cemu su radikali bili uspesni je destrukcija. Ali, i to je nekome odozgo izgleda dozlogrdilo,pa je pozvao Borisa na novu duznost.
      I kad se u nekom “tunelu“ sva svetla pogase , ipak ima neka svetla tacka, pa makar to bio pramen kose glave koja je vodila ovu zemlju. Mnogo uspesnije nego sadasnji vlastodrsci.
      A, na kraju pravda je da se Tadicu vrati pobeda u drugom krugu majskih izbora 2012. Godine, koju je americki Ambasador Kirbi prepravio u nikolicev trijumf. Na temelju te prekrojene volje naroda sazidana je sva ova napredn-radikalska nesreca, koja nas je rastrojila.

    4. Zbog toga što je i grešio, njegova stranka ne bi ni prešla cenzus da izadje na izbore.

  2. Ako stavimo po stranu da je topio vojnu opremu, Vikiliks aferu, gurao Srbiju u Nato,izvinjavao se gde je trebao i gde ne,satelit afera,isporučivanje Radovana za nagradu Cia od10 miliona $ .Mislim da bi bio idealni predsednik!!

    1. Pa ima tu nešto. Ovi što su istopili stotinu tenkova u Vukovaru sa sve posadama, zahvaljujući svojoj državničkoj i vojnoj veličini ii mudrosti, su dobili šansu još pet puta. To su oni isti koji nas nisu gurali u Nato nego pod Nato. A ti su potpisali i dokument o saradnji sa Haškim tribunalom čiji su bili i osnivači. Jedini argument zašto bi Tadić mogao da ima pravo na drugu šansu je taj da je Vučić triput dobio drugu šansu, SPS da ne pominjem.

      1. Samo budali trebaju tenkovi a skim mi to treba da ratujemo nemas ti mozga gram .

    2. U pravu si, topio vojnu opremu po obavezama Kumanovskog sporazuma koji je potpisala vlada Mirka Marjanovica 1999. godine. U toj vladi su sedeli Vucic kao ratni ministar informisanja, Seselj i Toma kao potpredsednici vlade.
      Takodje si u pravu da zu sve to zlo s njegove strane mi 12 godina nismo ni sa kime zaratili, a obnovili smo veze sa celim svetom, dok smo u zadnjih 8 godina ove vlasti opet dosli na noz sa maltene svim susednim zemljama. Jer radikali za bolje ne znaju, uvek im je potreban neprijatelj da bi vladali

  3. Nije važno ko vodi manje koalicije, važno je da na čelo cele opozicije stane žena, recimo Marinka Tepić. Ako stavite ženu na čelo opozicije Vučić će svakim napadom na nju i otkrivati svoje komplekse. Samo žena može smiriti huligane i bitange.

    1. Žena je dobar predlog, ali Mariniki ne bih dao ni 2 ovce da čuva, a ne da vodi opoziciju. Neko je gura u poslednje vreme i to mi mnogo smrdi.

      1. A sta fali Mariniki? Sto postavlja prava i nezgodna pitanja? To sto nije menjala svoja nacela u politici? Ona je napustila svoju bivsu stranku kada je ta stranka napustila svoj program i politiku. Znam kako je to jer sam nekad bio u DS dok zgadjen Tadicevcima i Trivankama nisam otisao. I jos nesto, nije potreban ni covek ni zena vec dobar i sprovodljiv politicki program za poboljsanje stanja gradjana i drzave, razradjen i operativno uoblicen. Dosta aman vise vezivanja za licnosti i pojedince kao mesije.

  4. Išao sam na proteste dok se nisu umešali političari i sve pokvarili. Da „Prvorođenog“ treba skidati, treba. Kako? Ne znam. Nisam za AV-a, ali nisam ni za Tadića, ali ako od dva zla moram birati manje začepiću nos. Tadić me je preveslao ( i mnoge od nas), kada se udružio sa Dačićem i ja od tada nisam išao na izbore jer ja ni u ludilu ne bih glasao za SPS, stranku koja se sa Šešeljevom strankom trebala zabraniti. Tadić je imao priliku ali ju nije iskoristio i da sam ja na njegovom mestu sakrio bih se u mišju rupu, jer kakav je on bio kada ga je na izborima pobedio onaj Nikolić, kupac diplome. Na našoj političkoj sceni na žalost nema niko nov, sve ovo je već viđeno, samo se isti ljudi vrte u krug i obećavaju kako će kad dođu na vlast biti bolje. Sve ovo mi se gadi, fuj.

      1. Znači vi botovi koji ste ko bojagi opozicionari začepićete nos i glasati za Tadića. Odlično problem riješen Kurotresina Anka glasaće za Čvarkov Đorđa.

    1. DJB ima realniju politiku i konkretne mere. Jedino što im mediji ne daju prostor koliko i szs.

      1. Odgledam ponekad na You Tube-u ono sto postavlja DJB. U cudne su vode upali. Promovisu teorije zavere, pustaju misljenja
        nekih sumnjivih „strucnjaka“ u vezi sa korona-krizom, promovisu antizapadno, pogotovo antinemacko raspolozenje, podilaze populistickim stavovima potencijalnim glasacima, potpiruju nacionalizam… Moj utisak je da se ponasaju infantilno i dosta lice na ono sto vec imamo na vlasti.

  5. Znaci glumac se vraca , kako je rekao :“vidimo se u nekom drugom filmu“! Koji je sad naslov ? “ Povratak dzedaja“ ? „Lepi Dzoni „?

  6. brate, sad kad pogledam u nazad. šta smo bacili tada da bi prigrlili ovo sada…

    1. Šta smo bacili? Jedino su bili lepši, to im se mora priznati. Ne kažem da su ovi dobri, samo hoću reći da nije ni tada bilo bolje. Kada se pogleda sve, a tu mislim na ekonomiju, medije, slobode, pravosudni sistem itd, nije se skoro nista promenilo u ukupnom zbiru, jedino su se ti posebni delovi izmenili. Sada je ekonomija jača, ali su mediji manje slobodni (nije sloboda to što jedni pljuju ove, a drugi one), slobode su smanjene, pravosudni sistem je sličan, tenderi se manje nameštaju (iako je čudno, ali takav mi je utisak, jer učestvujem na istima)…

      1. Tenderi se ne namestaju??? Eto i ja ucestvujem na njima, iste firme dobijaju tendere bez obzira ko je na vlasti.Kazete ekonomija je jaca? Kako? Pre 10 god sa 10000 din u dzepu ste imali neki novac. A sada? Plate iste a kupovna moc nikakva.

  7. Zelimo nekoga ko se nije bavio politikom pre 2010 godine , samo takva osoba moze da ima kredibilitet plus da je ateist , smeker ili smekerka , da voli osobe suprotnoga pola , da zna vise od sedam stranih jezika jer samo u ex YU ima vec pet licno bi najvise voleo za premijera Aninu zenu , lepa , obrazovana i jossrecno udata sto je retkost u ovo vreme .

    1. Dobar tajming Marko, i sve lepo receno, i realno bitno za dalje. Dosta nam je tatinih i maminih sinova u ranim 60g. koji bez korumpcije ne umeju da funkcionisu; slusaj izduvani pozer bio kod velikog brata po savet, i po sargarepicu, i sad ce da po savetu napravi veliku DS , tj. jos vece gov.. od sadasnjeg?! Nasoj vecinski pogubljenoj naciji prvo treba dogovor o nacionalnom interesu i strategiji, a onda nek se politike bora koja ce to sto bolje da realizuje i cuva, poenta je u tome, a ne ko ce da dodje na vlast i popljacka i ovo malo sto mani DS nije zavrsio?? Moja licna nadanja su da cemo ipak da progledamo konacno, da nas ne vodaju ko magarce po sargarepice nego da budemo narod ko pre prvog svetskog rata, da smo svi na jednoj strani interesa nacije, i da se ne delimo bar po tom pitanju!

    2. Da li ima tamo iko razuman?
      On je gori i krivlji, jer on ništa nije uradio na sređivanju države, sve je izdao i doveo nam ove da vladaju po, kako sami kažu, Borisovim zakonima.

    1. Nijedan političar iz DOS vlasti ne bi trebalo više da se bavi politikom. Osuditi ih na nebavljenje politikom i zauzimanje bilo kojih pozicija viših od predsednika mesne zajednice. Šta je bilo sa čuvenim sporazumom sa gradjanima Srbije?
      Samo potpuno nova lica.

  8. Neko iz ove dve stranke zeli da Vucic dozivotno vlada, Tadic, Jovanovic, Draskovic, Canak, Zivkovic … Ne bi trebalo da se vise bave politikom u koliko se zele promene i da se srusi Vucic.

  9. Osnovan poslanicki klub dva meseca pred izbore, sa perspektivom 4 godine izolacije!? Stvarno je uspeh!!

  10. Dzoni bi da se vrati, kada je rekao da se vidimo u nekom drugom filmu, režiser tog filma je Zoran Lutovac, samo još nije jasno kakvu će ulogu dobiti. Dok je bio predsednik i ministar Vojske na oba zadatka je pao. obavljao dok je bio na funkciji, je upropaštavao državu.

  11. Ja sam za Tadića. Ali da mu neka ozbiljna služba , ili više njih, radi kadrovsku politiku. To važi i za sve stranke i sve institucije u mojoj lepoj Srbiji. Stranke su isto institucije, uže gledano su političke, a šire gledano su i društvene institucije. Ako hoćemo pristojno i uljuđeno društvo moramo stvoriti pouzdane, razumne, stručne, etične, pravedne i efikasne institucije, u kojima rade normalni, pametni, kritični i odgovorni ljudi, a ne kriminalni „budi bog s nama“ tipovi.

  12. Borise Tadicu tvoje vreme je proslo pokaza si ko si sta si! Narod je tebe izbrisao!

  13. „Izvori Danasa u političkim i bezbednosnim krugovima“. Ja ovde ne bih dirao nista.

  14. Boris Tadic je za vreme svoje diktature imao veiki broj krupnih grehova da ni sam ne zna koji mu je najveci greh.

  15. „Na tom sastanku je navodno rečeno … da bi Tadić … da bude taj stožer“.
    Ko je to rekao. Pya naravno, Tadic.

  16. U realnom svetu politike je , nazalost, tako da postoji samo crnji od goreg, pa vi odlucite ko je crnji od goreg! I Milanovic je bio nocna mora za Hrvate, pa evo izabrase ga i nisu pogresili, jer od njegovog dolaska politicka scena u Hrvatskoj prilicno je relaksirana.

  17. trenutno jedino dobro rešenje….ako je ovo tečno,, uskoro počinje blaćenje…

  18. Bilo koga samo ne njega.
    Neka izvuku anonimusa i naprave brend od njega.

  19. Tadic jedino moze da pozira. Najbolje mu ide manekenisanje, posto se u politici pokazao.

  20. On koji je usitnio DS sada smatra da je samo velika DS jaka i zato hoce da je on ujedinji. Pa valjda treba neko novi, neko mladji, to da uradi?

    1. Opet, po ko zna koji put, svi u mrklom mraku traze novog vodju. A nigde ni svece, ni sibice. I tako vec 150 godina, braco!

  21. Slatko sam se nasmejao informaciji da će Tadić biti na čelu“stožera“,pa po savetu USA prijatelja učestvovati na izborima!Unapred zna da gubi,ali zato dobija“ veliki brat“!Dakle uloge su podeljene,režiser se zna,a vi lupajte u šerpe!

  22. „Koga zmija ujede i guštera se plaši“, mislim da je Boris izvukao pouke iz bivše vladavine i da bi bio extra oprezan s kim da saradjuje i kome da veruje. Podržavam predlog, mada mislim da su drugi previše sujetni da to prihvate.

    1. Yes! B.Trifunovic! Ili Balsa Bozovic! Ali bez njuski koje su se vec pokazale na vlasti!

  23. Tadic pokusava da zamen cipuljickog Cobanina, istom metodom kojom je ovaj 2011te dosao na vlast: pravljenjem ‘dilova ispod stola’ sa Zapadom!
    Poruka Tadicu: Zar mislite da ce vas kombinacija: ‘Kosovo za Vlast’ odvest negde drugde od Cobanina?! Zar je srpska Opozicija jedan koji ce da trampi Kosovo za podrsku (Tadic), i drugi koji ce se za to vreme sit nakrasti (Djilas), dok onaj treci bas i ne zna sta da radi, ali zna da prva dvojica nisu nizasta (Jeremic)?!

  24. Branislav Trifunović je pravi čovek! Tadić i Đilas su imali svoju priliku. Potrebno je srušiti sve i napraviti kompletno nov sistem, a to mogu samo novi ljudi! Država mora biti sistem, a ne autokrata!

    1. Za mene samo Dosta je bilo vodi nezavisnu politiku. Ali oni nemaju šanse zato sto prosečan Srbin ne može da se fokusira više od dva minuta na ono što ovaj pokret iznosi.. Osim toga oni ne mogu proći u svetskim centrima odlučivanja jer se suprotstavlja ideji globalizma a to će reći stavovima EU, Kine. Teško to može srpski glasač da shvati i zato ćemo opet imati Kurtu ili Murtu. Objavite ako hoćete, nikog nisam uvredio.

      1. Ali B. Trifunović ima prečeg posla on je glumac ali ima obavezu da hrani mačke a mace su stalno gladne i žene.

  25. Nema „Treceg bloka“? Nista od „nekog“ akademika poput Dusana Kovacevica, Matije Beckovica, dr Miroslava Stojkovica, nista od „stozera“ takvog „kalibra“, ugleda, autoriteta u svojoj struci,profesiji zanatu,prvih medju jednakim istim „strojem“ za ciscenje svekolike politicke „kaljuge“ iz proteklih 30 godina u kakvu svakako spada i ovaj gore „element“? Vecito u paklenom zacaranom krugu od pokojnih Milosevica i Djindjica preko Tadica i Dacica (brzo objedinjenih) pa do Seseljevih nus-profukata Nikolica i Vucica? A da iz istog brloga izvucemo Draskovica ili Dinkica svejedno, „dzokere“?! Gde su ovi glavni kandidati za „Treci blok“,kupljeni-prodati (ko zna kome), pljuckala sa balkona ili mozda jos uvek ne bi da „ruke okaljaju politikom“ sve dok ne ostane ni kamen na kamenu od Srbije?

  26. Tadic je imao gresaka to je platio ,ali sigorno nikada nije bio fasista i imao je jedan veliki demokratski potencijal, zato sada ako bude vodio neki od opozicioni blokova naj bolje je resenje ,covek je ukapirao gde je gresio i to priznaje , ista situacija je u Hrvatskoj sa Milanovicem dok je bio premijer imao je gresaka ali zato je izvuko pouke i sad perfektno vodi drzavu kao predsednik,a govoriti da je Tadic i AV isto te osobe imaju problem u glavi.

  27. U ovom trenutku nemamo bolju opciju,pa ga menjajte,kad se pojavi.Valjda je svima je jasno da je i ono bilo bolje nego ovo,možda smo se par godina mogli luksuzirati sa durenjem.Nadam se da je i on shvatio nešto i naučio,u svakom slučaju provetrio je okruženje,a radikalna opcija je pokazala svoje lice i potencijal.

  28. Zašto je botina? Ja, kao okoreli protivnik reči i nedela av i sns sam užasnuta mišlju da bi ovaj bivši mogao da postane i sledeći. Čak i ne kriju da je otišao u Vašington po svoje mišljenje, kako da dovrši ono što nije imao petlju, pa je doveo sadašnjeg, koji, na sreću, isto nema deo genitalija za to.

  29. Boris Tadić??!!! Ahahahahahahahaha!!! Ako je to najbolje sto je opozicija smislila, vladaće Vučić doživotno!!!

  30. Otišao u ameriku da mu kažu šta treba da misli. Živa bruka. Prevazišao je samoga sebe

  31. Setimo se kakav je haos bio za vreme Tadićevog predsednikovanja Srbijom, povećana zaduženost, predsednik države važniji od predsednika Vlade, rasprodaja svega i svačega, kriminal cvetao, namešteni tenderi i javne nabavke, bacanje novca na nebitne stvari(npr. vakcine za svinjski grip),institucije države neefikasne i spore… Dakle, isto kao i sad. Šta će nam onda takva promena(na isto)? Slušali Tadićeve ili Vučićeve laži isto je.

  32. I doticni gospodin da je radio svoj posao kako treba i po savesti zasta je bio placen, da se nije setkao kao paun i pozirao, da nije mjaukao i kreveljio se u tv kameru u predizbornoj kampanji-ne bismo danas imali ovakvu lopovsku i nistavnu vlast, odnarodjenu, nepismenu a pritom bahatu kao ni jedna prethodna, prema tome bolje bi mu bilo da se negde prikrije i cuti nego da se pravi naivan, nadam se da ce doci neko bolje vreme kada ce odgovarati svi oni za narodu pricinjenu stetu!!!

    1. Od 2003 tj od svojih 18 godine sam se aktivno bavio politikom sad samo pratim… Nije Tadić kriv za ove optužbe što čitam u komentarima. Od 2000 nijedne izbore nije DS ili DOS dobio ubedljivo da može bez glupih koalicija da pravi vladu. Tačno se sećam da je pomirenje tj koalicija sa Sps došla jer nije bilo drugog izbora, ili koalicija ili Toma lopata postaje premijer (ili Vučko). A svi zaboravljate 2008 i svetsku krizu od koje se i mnoge EU države oporavile tek posle 2012. Nije bio Tadić ili DS sjajan ali Srbija nije imala boljeg predsednika.

  33. Potreban je covek koji ce odmah znati da ukljuci respirator Srbiji da ona prodise I da procesuira sve kriminalce od 1990 godine do danas ,jel imamo takvog?

  34. Da li covek da se smeje ili place, kakve oni ideje imaju! Ubi me neizvesnost da li je prihvatio?

  35. Bas ce da se usrece sa Tadicem, pa taj covek nikad nista pametno nije znao da uradi.

  36. Narodu je odavno jasno ko je Boris Tadic, dzaba se on nada ponovnoj vlasti.

  37. Postavice Djilas Tadica kao Stozera
    Kako bi se Domogli Fotelje i Vlasti a onda ce da ga Od..da ne kazem šta
    Ako je Pametan Primetice zamku

  38. Tadic je kroz dva mandata Srbiju unazadio toliko da posledice osecamo i danas. Ko normalan moze opet da mu ukaze poverenje? Klasican maneken i pozer.

  39. Bilo bi lepo da se Tadić penzioniše politički a to je i obećao davno jos jada je izgubio izbore ali se sada predomislio. Koji kapacitet ima ovaj čovek osim da glumi lažnu opoziciju. Za to su već angažocali profesionalnog glumca Trifunivića. Ovakvka kvazi opozicija neka odstupi jer oni upravo daju legitimitet ovoj nakaradnoj vlasti. Bez njih bi se ova nestrucna i smesna vlast urusila i Srbija bi konačno produsala od ovih kvazi politicara i kvazi ljudi

  40. Podržavam jedinstvenu Demokratsku stranku Srbije. Želim da postanem jedan od prvih aktivista DS u Sremu. …Ako se ujedinimo, pobedićemo!

  41. Mi jesmo lud narod, ali toliki mazohisti nismo da ponovo podržimo Tadića.

  42. Kakvi Ds mazohisti!
    Umesto novih ljudi, novih ideja, recikiraju se potroseni. Ds krupnim koracima trci u susret sudbini Ds-a sa pocetka proslog veka.

  43. Ja mislim Tadicu da si pokazao koliko si sposoban i da si ruzna
    Proslost.

  44. Ne bih preporučio da se više zanosiš, i da im zanosiš…iako to ide u rok službe. Tvoj prijatelj.

  45. Tadić treba da pomogne i da bude u vođstvu tog pokreta , ali nipošto na čelu , takav pokret bi odmah propao. Na čelo neku od obrazovanih , mlađih žena ( Milivojević , Vučković …) Jedino takav izbor će dovesti do cilja , sve ostalo je mlaćenje prazne slame. Sujete odstraniti !

  46. Ja ne sumljam da na zapadu zele da imaju na celo Srbije sa kojim mogu da manipulisu Tadic je dobar izbor samo da se zna da u Srbiji narod bira a ne ambasade i zapadne zemlje.Tadica ne zele ni opoizicioni glasaci pa zato suplja prica.

  47. Konačno ćemo videti ujedinjenu opoziciju u Srbiji.Kao što vidte Tadić je dobio smernice od SAD pa postoni mogućnost da se ujedini sa Pacolijem ili Tačijem ,ko će ga znati .

  48. Gde nam je „Otpor“? Smatraju ovo etalonom demokratije?
    Ili čekaju najboljeg ponudjača?

    1. Ovaj čovek bi bio AUTOGOL za opoziciju. Ali ne običan, već onaj kada golman odbrani penal i udje u go da uzme kačket.
      Na političku deponio.
      DA OVI ODU, A DA SE ONI NE VRATE.

Ostavite komentar


Politika

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta? 10

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta?

Iako se poslednjih dana od pojedinih opozicionih stranka, kao sredstvo borbe protiv vlasti i Rio Tinta ističu vanredni parlamentarni izbori, po tom pitanju nema jedinstvenog stava, pa se takođe iz opozionih redova može čuti i naglašavanje protesta kao primarnog sredstva borbe. Kako ističu naši sagovornici, ovo jeste tema koja opoziciji može doneti glasove simpatizera vlasti, ali naglašavaju i da protesti i izbori ne treba da se posmatraju kao suprotstavljeni načini borbe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.