Tadiću važnije okupljanje oko politike, Pajtiću važni i kandidat i njegove ideje

Jovanović: Neophodna je opoziciona saradnja oko političkog programa, a ne isključivo na pronalaženju zajedničkog predsedničkog kandidata
Na koju kartu bi opozicija trebalo da igra na predstojećim predsedničkim izborima, da li na ličnost zajedničkog kandidata ili na programu koju će zastupati

Ostavite komentar


  1. Kada je bar nekoliko viđenih demokrata zajedno s ciljem razmene mišljenja onda je zacelo vašar na pomolu ili demokratijada.

  2. iz ovih izjava se jadno vidi kome je do čega.
    Tadić po bilo koju cenu da ostane u politici, pa makar i ne bio njegov kandidat, ako će on da ima koristi.
    Pajtić bi sebe da promoviše da on bude kandidat.
    A Jovanović se i dalje uvlači Vučiću.

    A mene zanima ko je dođavola glasao za njihove liste.
    Sva trojica su se pokazali da nemaju nameru da ozbiljno rešavaju probleme u državi i vreme im je za penziju.
    dajmo šansu nekim novim.

  3. Da mi je neko rekao da cu posle 4 godine od katastrofalnog poraza DS-a, i dalje citati sta jedan misle Tadic, Pajtic i Jovanovic, rekla bih mu da je lud. RIP DS, valja praviti novu stranku.

  4. Tadićeva priča o važnosti politike koju treba plasirati u javnosti na predstojećim predsedničkim izborima je besmislena. Naravno da je najbitnija ličnost za koju ćemo glasati. Pouzdano znam da Janković neće prihvatiti kandidaturu, pa po mom mišljenju kandidaturu treba ponuditi Vuku Jeremiću ili podržati Boška Obradovića. Čeda po svom običaju priča uopštene fraze pa na njega ne treba ni računati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.