Tahiri: Bez razgovora o Trepči u Briselu

Ostavite komentar


  1. Odluka prištinske skupštine je nezakonita i biće ukinuta jer Kosovo nije posebna država koliko god da oni to forsiraju i nad pokrajinom važe zakoni Srbije.

  2. Zato da ne bude razgovora treba da se resi problem u vezi Trepce jer trepcu ne damo .

  3. Postojem misljenje g-dje Tahiri ali sam uveren da ce se o Trepci tek razgovarati ali tek sto uslede pritisci iz Brisela i Vasingtona.

  4. Moramo preduzeti sve pravne mere kako bi sprecila lisavanje svojinskih i upravljackih prava.

  5. O Trepci treba da se prica i da se donese odluka na obostrano zadovoljstvo a ne na stetu.

  6. Vi ne pristajete na razgovor, a mi ne pristajemo na to da nam uzimate naše kako se vama prohte!

  7. Tacno , nema vise o Trepci u Briselu , vec u UN , a posto "silujete" medjunarodno pravo i celi pregovori ce se prebaciti pod SB UN.

  8. Po ovoj izjavi se vidi da su amerikanci iza ove otimacine a siptare samo koriste da dodju do prirodnih resursa.

  9. Tahiri gospodja ako je uopste gospodja neka povede racuna sta govori trci pred rudu.

  10. Tako ne moze ni jedna stvar da se prisvoji bez pristanka sve tri strane. Trepcu ne damo i tako ce i ostati.

  11. Srbija se neće odreći nijednog rpava vezanog za Kosovo, mogu da otmu ali će to kad tad pasti u vodu.

  12. Mozese da od trebce pravite stvar da ste vi jadni. a nikad nece biti vase jer pripada Srbiji!!!!!!!!!!!!!!!

  13. Gospodjo Tahiri , vi cete ostati bez podrske u parlamentu pa vam slede novi izbori a onda ce vam opet trebati podrska za pokrajinsku vladu od Srpske liste.A Srbija ce insistirati na medjunarodnom pravu a pogotovo rezoluciji 1244.Koliko traje spor oko Malvina izmedju Argentine i UK ?Traje decenijama s tim da su obe zemlje samostalne a vama je uz ime jos uvek stoji "*" .

  14. Za šiptare je možda to svršena stvar ali za Srbiju tek predstoji politička borba da povrati ono što je njeno i što joj je oteto.

  15. Nećemo dopustiti da naš narod na Kosovu ispašta, zbog bezobrazluka Prištine, i te kako će se voditi razgovor u Briselu.

  16. Trepča je imovina Srbija i to niko neće promeniti naročito ne na nezakonit način i to bukvalno otimanjem.

  17. Malo se zaletela jer neko joj je dao zeleno svetlo da ovako nerezonski priča.Srbija je prevarena i doterana do zida tako da ne može preći preko ove otimačine.

  18. Darko: Da bi odluka Prištine bila važeća , to moraji i da Srbi u njihovoj skupštini potvrde. Međutim nikakvu njihovo jednostranu odluku Srbi neće priznati.

  19. Samo smo Tahiri čekali da nam objasni da li će biti razgovora,još samo kada bi se ona sama pitala!

  20. Ako je vlasnicko pravo temelj demokratskog poretka pokusaj konfiskacije Trepce nece biti lako objaniti , jer ako Zapad ista dobro razume, razume pravo koje proizilazi iz vlasnistva.

  21. O mnogo cemu ce se morati razgovarati gospodjo Tahiri(tako rade civilizovani ljudi) jer kako mislite da otimate imovinu tudje drzave???

  22. Izgleda se Tahiri rukovodi onom pesmom "Svet je lep kada sanjamo", pa tako i ona sanja da se srpska imovina moze oduzeti Srbiji kako vetar dune

  23. Pazi tu nju, "NEĆEMO PRISTATI NA RAZGOVOR O TREPČI", šta bre vi albanci ili šiptari zamišljate ko ste???

  24. Ovakva izjava Tahiri predstavlja krajnji bezobrazluh i pokazuje svu bahatost kosovske vlasti.

  25. Iz ovog stava Pristine i njenih politicara valjda je svima jasno i ocigledno je da Pristina ima punu podrsku zapada,i zato tako kategoricno nastupa, nadajmo se da Trepca nije gotova stvar.

  26. Otimanje tuđe imovine je krivično delo. Većinski vlasnik Trepče je država Srbija i teško da će im ovaj lopovluk tek tako proći.Dosta su nam otimali.

  27. Tahiri misli da je ona ta koja odlučuje, Brisel ne bi trebao da dozvoli ovakvu odluku.

  28. Naravno da nece biti razgovora u Briselu,to najbolje zna Tahiri za sada.Nemojte ljudi da mislite da nesto kad ne znate niti gdje je,e kazete to je nase,to je pljacka i sl.Da li neko je rekao npr.magnohrom iz kraljeva je nase (kosovsko)e pa nije niko tako rekao jer svi znamo to da srbsko
    Trepca nikad vise nece da radi a beograd da se gradi.

  29. Mislim da podhitno treba da reaguje EU na ovu bahatost i samovolju…ovo je neprihvatljivo.

  30. EU Brisel je danas rekao da o imovini nije bilo razgovora i da treba BGD i Priština da sednu i razgovaraju o tome, Tahiri ne bi, zna da nisu ni Trepča, ni telekomunikacije ni Gazovode njihove, a moraće.

  31. O imovini nije bilo pregovora ali moraće se pričati , to što Priština neće manje je važno, moraće, ne može se legalizovati kradja nekim odlukama, to mora biti sporazum i dogovor.

  32. Nećemo ni i pristati da vam tek tako prepustimo svoju imovinu vrednu milijarde evra!

  33. Ova zena prica jedno a radi sasvim nesto trece. Ali to polako svi u Svetu shvataju.

  34. Gospodjo Tahiri, pricace se i u Brisule i u celom Svetu o vase pokusaju da otmete srpsku imovinu.

  35. Verujem da ce nasa Vlada odbraniti Trepcu i ponistiti ovu nezakonitu odluku kosovskih vlasti.

  36. Ko je Srbiji "oteo" Trepču : "južna srpska pokrajina Kosovo" ili nezavisna država Kosovo ? U prvom slučaju spor i ne postoji,pošto Srbija ne može da samoj sebi otuđi nepokretnu imovinu.

  37. Gledam ove vase komentare pa se smejem do suza kako ste svi naivni i koji ste bre nacionalist-sovinisti. Nemate vi nista vise ne sa Trepcom nego sa celim Kosovom. Å kas ste tako posteni sto bre nevratite svu onu imovinu koju ste opljackali u Bosni i sve BiH firme koje su bille u Srbiji. Jadni ste vi…..

  38. Aposlutno se ovde dokazuje da se kosovski Albanci plaše naše pregovaračkog tima zato i ne bi da slučaj Trepča ide u Brisel.

  39. Otimaju tuđu imovinu pa onda neće ni da vode dijalog,mislim da je odluka kosovskih Albanaca i skandalozna i nezakonita zato se i plaše dijaloga.

  40. Mozete vi da izbegavate razgovor o Trepci ali na kraju ce i to biti tema u Briselu.Ne moze niko nista prisvojiti na silu.

  41. Pristina ne zeli da pregovara u Briselu vec donosi ovakve jednostrane akte sto je pravno nasilje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.