Tahiri o objavi Vučića na Instagramu: Da li vam nedostaje NATO bombardovanje

Ostavite komentar


  1. Обављати неку дужност и знати обављати посао који се ту ради су две одвојене ствари. Управо ови несрећници то још једном доказују. Пази став, НАТО гарантује независност Косова! Прво, наша покрајина се зове КиМ а не Косово. Косово је само име једног његовог дела, пое Косово. Друго, једини субјекти међународних односа су државе а не нека удружења, савези и сличне направе попут НАТО. Треће, сви документи које су усвојиле релевантни међународни органи (СБ УН, саме УН) кажу да је КиМ део Србије. Четврто, већина земаља и светског становништва сматра КиМ делом Србије. Има тога још али и ово је довољно да се закључи оцена – седите,, свима је закључна оцена један! За такво незнање нема ни поправног. Губите право на школовање као безнадежни случајеви!

    1. Бог ти помогао сине, живела Србија.

        1. Na odlicnom putu ste ka Smederevskom pasalukom. Samo nastavite tako, pa cemo do godine u pasaluk

      1. Kosovo je nezavisna drzava ja kao bosnki hrvat nisam saglan sa ovom cinjeciom ali kad rep srpska iz koje sam istjeran postane da nepostji ja cu da u Americi da lobiram da je kosovo Srbija

    2. Stalno ista prica i ista retorika. Kosovo je Srbija, Kosovo niko ne priznaje, Kosovo nije clan nijedne organizacije. Nemacka, Francuska, Austrija, Engleska i jos mnogo njih su rekle DA Kosovo je samostalno. Uefa, Fifa su medjunarodne organizacije, ako ne verujete, pitajte Spaniju. A vi ostali, dodjite u Vucitrn sa zastavom Srbije. Sto da ne, mislim, Kosovo je srce Srbije. Bilo.

      1. Docemo ne brini vracamo se mi uvek,samo 1912. niste nam bili radi.Bili su ti Britanci i Francuzi i nama saveznici pa su nas pustili niz vodu,tako ce i vas i onda vam djavo kriv sto ste lajali.Lepo je da ucite jos nas jezik,posto albanski nikog osim vas ne zanima,nista uvredljivo samo cinjenice..Ima u mom gradu Albanaca pa zbog tvog provociranja to se reflektuje po tim jadnim ljudima.

    3. U jednom bombardovanju kolone Srba albanske nacionalnoati poginulo oko 40 osoba i dece zbrnula vojska i policija doktori sa tog područja.
      Mnogo je živio pa daće bog izaći će na videlo.

  2. Provokatori uskoro vam se blizi kraj i vasoj tkz.drzavi…
    Selidba uskoro krece

  3. Čitam i ne verujem, žena pita da li nam nedostaje bombardovanje. Bombardovanje bivše SRJ je zločin protiv čovečnosti za koji još niko nije odgovarao.

  4. Kakav ciničan stav gospođe Tahiri koja se tobože godinama bori za jednkost svih građana naše pokrajine, a zapravo joj je u mislima Velika Albanija i noć i dan.

      1. Ako je krađa kažnjiva, zašto Srbija ne vrati Vojvodinu Mađarskoj?
        Vojvodina nikada u istoriji nije pripadala Srbiji, do završetka 1 svetskog rata.

  5. Kakav lisac! Bacio kosku za naivne, kako bi skinuo sa radara javnosti Jovanjicu, Krušik, Belivuka, i sav taj razbojnički meni na kojem sem korupcije i lopovluka ničeg drugog i nema. I naravno, naručenih ubistava.

  6. Predsednik Vucic je izneo svoje stavove koji su apsolutno ispravni, tu nema nista sto nije u skladu sa svim mogucim zakonima ovog sveta .

  7. Da li gospodji Tahiri nedostaje uranijum sirom Kosova ??? Poklon njihovih mentora ili ga zeli jos ???

  8. A da li pamtite 1912.,trebalo bi..ccc kakve greske u koracima posle ce opet djavo biti kriv.Nije da mi to volimo ali drugacije izgleda i ne moze.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.