„Tajkun nad tajkunima i lopov nad lopovima“: Brnabić reagovala na izjavu Dragana Đilasa o Vučeviću

Ostavite komentar


  1. Ја бих се на њеном месту забринуо због овог центра за вештачку интелигенцију. Нека смарт грабуља може озбиљно да је угрози по интелигенцији.

  2. – Ovo „Tajkun nad tajkunima i lopov nad lopovima“ treba da kaže Vučićevim „kumovima“ …
    – I prvo neka proveri čiji su onih „48 milijardera i 33.000 milionera“ nastalih posle 2012. koje navode Forbs i Poreska uprava.

  3. Gledao sam gostovanje djilasa na euronews. Toliko toga rekao o sebi, pricajuci o drugima. Kakve reci…ne uspeva da sakrije nasilnistvo, sujetu i mrznju. Vredjajuci i voditeljku. On ima problem sa besom i mrznjom. Mozda da se obrati nekom strucnjaku. Prijateljska preporuka

  4. Lupetao Ana i zbog gluposti napreduje. Definitivni najglupavija osoba koja ima sposobnost da se sukobi sa svojom glavom.

  5. Brnabićki opet drugi serviraju podatke, ali i pišu tekst. Ne bi ona ovo mogla da ponovi, nije njeno.
    Da li je ovo najava njenog rada kao predsednice Skupštine – prelistavanje štampe i kritikovanje opozicije. To je ta „pružena ruka“?

  6. Ona uopšte nije svesna koliku robiju sebi sprema, nekontrolisanim izlivima uvreda, laži i besmislenih gluposti…

  7. Политика је посао који привлачи ваљда због лаке зараде. Сви они су у њој због тога, ваљда.

  8. Uništili ste NS od kada ste na vlasti u Srbiji. Taj grad je postao leglo krajnje desničarskih struja i zatrovanom omladinom nekim lažnim patriotizmom.

  9. aktuelni nam omladinski patriotizam nije nista drugo nego ogledalo drustva u kojem zivimo a proizisao je uglavnom iz ideoloske zablude a u cilju kratkorocnog boljitka.
    Za onaj pravi patriotizam potrrbna su nam daleko veca ulaganja i motivi od onih sa drustvenih mreza.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.