„Znak da smo kao država u problemu“: Sagovornici Danasa o premijerkinoj najavi dolaska Takera Karlsona u Srbiju

Ostavite komentar


  1. U ovom članku se na Takera Karlsona referiše kao na „Američkog novinara“. Nažalost, on jeste Amerikanac ali novinar niti jeste niti je ikada bio. On je običan ideolog i propagandista absolutno nezainteresovan za istinu. Teška je sramota da će ga Srbija ugostiti, i to Premijerka ni manje ni više, ali ova srpska vlast se do te mere već izblamirala na svetskoj sceni da ovo neće doći kao iznenadjenje ni za koga. Skidajte ove ljude s vlasti, Srbijo!

  2. U prvi mah,cenio sam ga kao hrabrog istinoljubivog i profesionalnog novinara.
    Sada mi utisak ide na to da je šibicar,lovac na blef,popularnost i ,verovatno, pare.
    Ovakva poseta nije u korist ni Srbiji ni njemu.Slutim da je u izgledu još jedan intervju.

  3. U neuredjenoj pravnoj drzavi Srbij cvetaju lale i zumbuli jos nam samo fali Taker Karlson.Posto nije nista znacajno ucinila za drzavu Srbiju zeli da skrene paznju na sebe pominjuci ovog novinara koji nije toliko bitan.

  4. Naravno da dolazi. Nahvalio nas Putin u intervjuu sa Takerom samo tako, bar jedno 5-6 minuta. Politiku devedesetih jos i vise.

  5. Baš me čudi zašto Ligaši ne mogu da se uzdignu pored ovako zdravo razumskih kadrova.

  6. Nema nikakvih problema. Samo cista ljubav i strast. AV voli Hill, Hill voli Djurica, Escobar voli AV, Ana voli Hilla i Carlsona. Cista nepatvorena strasna ljubav zrelih osoba o drzavnom trosku. Ko smo mi da ljubavnu srecu kvarimo.

  7. Ko ima problem u glavi, taj svuda vidi samo probleme.
    Jer, ne smrdi samo riba od glave…

  8. Taker Karlson nije nikakav novinar već TV-moderator. Uz to jako loše informisan. I otvoreno je priznao da je lagao u korist Trampove kampanje. On je težak slučaj desničarskog populiste i njegov tzv. intervju sa čika Vladimirom ne zadovoljava ni minimum novinarske struke.
    Propratna kampanja Kremlja o tobožnjem „probijanju [tobožnje] informacione blokade na Zapadu“ baš tim intervjuom je urnebesna izmišljotina koja sama sebi protivreči.
    Zato je i sprega radikalno naZadne tzv. premijerke Srbije i tog tzv. novinara apsolutno konsekventna.

  9. Bolje da dodje tramp.bice zabavnije.mi dobro znamo ko je lopuza u srbiji i ne bunimo se
    .sta ocekivati?

  10. Доћи ће мистер Карлсон неће да буде проблем. Буџет Србије ће да буде олакшан за једно милионче зелених новчаница, а овај наш несрећник ће да помисли да је велико му..о и да је заслужио да га мистер новинар интервјуише.

  11. Njega u normalnom svetu tretiraju kao onog sa megafonom ispred skupštine, Sima Šok kako ga zovu ?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.