(FOTO/VIDEO) Afrička diplomatska turneja Tamare Vučić i Nenada Popovića

Ostavite komentar


  1. Donesi zakone o rudarenju i kolonizaciji, najnižim najamninama radne snage u rudnicima, fabrikama i poljoprivredi i hvala na trudu za ovaj ludi narod koji je zaveden od Oskara.

  2. Po kom osnovu gospodja Vucic nas predstavlja u stranim drzavama? Mozda je to ipak samo lep izlet o trosku drzave ili sta ? Pitam se a nikako da nadjem odgovor.

  3. Šta radi ova žena? Ovo su budalaštine. Neka se skine sa naše grbače…

  4. Kako moze da ide u diplomatsku funkciju (o trosku drzave) neko ko nije ni drzavni sluzbenik.
    Obican turizam koji MI placamo. Posto je ovo bilo uspesno sad moze visednevna poseta Dominikani.

  5. Lepo putovanjce za gospođu Vučić. Bolje od sunčanja u Sremčici gde bi njen suprug slao građane Srbije kako ne bi trošili devize u nekakvim Grčkama, Egiptima, Turskama…

  6. Što ne iskoristiti priliku i putovati? S kim si, takav si.

    Odnos prema našoj zastavi je katastrofalan. Nisu krive ove plesačice, one verovatno nisu ni znale šta su dobile. Pravljenje suknje od zastave, kačenje na go stomak ,zaista je ponižavajuće. Gospođa Vučić je napravila cirkus od svega. U zakonu lepo piše kako treba postupati sa zastavom i gde i kako ona može da se kači. A sve je započeo predsednik u UN svojim skandaloznim ponašanjem sa zastavom.

    Gospođa je samo švrćka po svetu. Zašto svoje aktivnosti ne usmeri na dogaađaje u zemlji, ako već želi da pokaže kako je aktivna?

  7. U kom svojstvu je navedena u poseti navedenim drzava bas me zivo zanima .Popovic nije prava osoba koja bi trebala da podje u takve posete, takodje se postavlja pitanje po kom osnovu.Paznju posvecujete osobama koju ni po kakvom osnovu je ne zasluzuju.

  8. Da li ovaj zena zna sta se desava u Kongu uospte?!?! A ni vase vesti nisu mnogo informativne u tom smislu. Neko da cita ko ne zna sta se u Kongu zaista zbiva, relao bi fina zemlja sa potencijalom koja moze nesto da razmeni sa Srbijom itd. Covece! Ludilo!

  9. Gospoja je na “ studijskom “ putovanju gde ce se uveriti u “ pozitivne “ posledice rudarenja retkih metala ( “ retke zemlje “ ) , litijuma uz dijamante i bakar . Plan “ B “ je i biranje buduce rezidencije ( u slucaju da dodje “ ne daj Boze vreme “ ) kao sto je i Vlad Prvi ( sa Alinom i decom ) izabrao Iran ( uz promenu imena i religije ) . . .

  10. Ko plaća letenja po svim geografskim dužinama i širinama pokondirene lozničanke, supruge Vučića ( koja su mu podmetnuli bezbednjaci ) – i to po svim belosvetskim destinacijama? Stručnjak je kao Vučić za sve. Ona
    kobojagi “ ekspert“ za autističnu decu za koju roditelji dece kažu nije učinila ništa samo se prošetala novo sagradjenim objektom na Novom Beogradu i slikala i to nekoliko puta uz lakirovke pune lažnih obećanja upućene roditeljima autistične dece. . Trenutno po Africi prosipa “ Marksove teze o Fojerbahu“ i hrani svoju sujetu.
    Umesto da se angažuje oko sirotinje u zavičaju, lozničkom kraju u kojoj porodice nemaju para dnevno ni za hleb.
    Vučića i prvu damu pored drugih finansira dolarski milijarder Kum koji je drogiran i pijan izazvao njegovim Meklarenom saobraćaju nesreću na Dedinju u kojoj su stradale dve devojke o čijim sudbinama ne znamo ništa. Sve je potplatio da ćute. Da li su preživele unutrašnje teške povrede ili su preminule istraživački novinari moraju saznati. Kum nije pri sebi, misli da će se održati na slobodi parama koje je pokrao zahvaljujući kumu Vučiću a realno čovek je je za ludnicu ili bolnicu.

  11. Kod Oskara svaki clan Mafije ima svoje zadatke, da li ima smisla ili ne nije bitno. Pljacka se dok se moze, ko sto sam kaze mrzi covek Odmore i luksuz ko vraga….. zato svake nedelje avioncic pa malo tamo malo vamo….a vi dalje u pobede….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.