Tamara Vučić nastavila afričku turneju posetom Keniji (FOTO/VIDEO)

  1. Nema niko drugi da ode u Keniju recimo neki resorni ministar, ambasador ili tako ti koji su vec u radnom odnosu sa drzavom nego ide Tamara. U kom svojstvu i o cijem trosku je gospodja tamo. Jedno sasvim normalno pitanje

  2. Još niste razdvojili ta dva pojma ,Srbija i Jugoslavija! Vi te pojmove mešati i zloupotrebljavaju po potrebi.Nikada Srbija ne može da zameni Jugoslaviju,a ova glupa predstavljanja kao Jugoslavija je mizerija.

Ostavite komentar


Politika

BLOG (UŽIVO) Skupstina konačno zaseda o litijumu: Zašto zabraniti kopanje? 8

BLOG (UŽIVO) Skupstina konačno zaseda o litijumu: Zašto zabraniti kopanje?

Sednica Skupštine Srbije o zabrani kopanja litijuma, koju traži opozicija, dugo najavljivana i dva puta zakazivana, počela je u 11 sati, nakon što je njeno održavanje bilo odloženo usled nedostatka kvoruma. Pred poslanicima će se naći ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas boravi u poseti Hamburgu, a premijer Miloš Vučević je u poseti Severnoj Makedoniji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.