Tanja Fajon: Sudstvo u Srbiji nije nezavisno

Poslanica Evropskog parlamenta uoči dolaska u Beograd, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Nije nikakva novost da "sudstvo u Srbiji nije nezavisno" – rec je o "dugoj tradiciji" koja vuce korene iz vlasti SK, preko S Milosevica i DOS-a pa do ovih sadasnjih.

  2. U Srbiji se situacija u vezi sa ugrožavanjem sloboda medija naglo pogoršala od 2012 godine dok se u regionu pogoršala već početkom 2000-tih.

  3. "Zbog odsustva dogovora o detaljnijoj agendi, po kojoj bi se vodile diskusije i o drugim važnim pitanjima, na šta navodno zbog potencijalnih kritika poslanika iz Evropskog parlamenta srpska strana nije pristala,.."
    Ovo je veliko "otkriće"… Pa i slepcu je jasno da naši od samog početka samo glumataju nameru da se pridružimo EU! A to čine iz prostog razloga: da im opstanak na vlasti, koji je i te kako unosan, obezbeđuje kvarna EU administracija, koja nije ništa bolja od njih.

  4. Sad ve Burn-a-bitch-ka da vam objasni kako vi nemate pojma i da sudije trebaju objektivnije da sude a ne samo protiv snsa.

  5. Treba uvesti kontrolno narodno telo u radu sudija i tuzioca, porote itd. Dati sudijama bez ikakve kontrole sta rade i da odlucuju o sudbinama ljudi je ludilo.

  6. od jednog čoveka:ace-Bokase-Goebelsa!-Samo Zapad može da pomogne da se makne!-UPOMOĆ!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.