Tanja Fajon: U Srbiji raskorak između reformi na putu ka EU i stvarnosti

Ostavite komentar


  1. Njih zabole uvo šta vi pričate, čovek stavio pod svoju kontrolu sve nacionalne TV kuće, od čega je dve kupio parama naroda, a za treću mi plaćamo pretplatu.
    Za ovih 6 godina su izvadili keša bar 1 milijardu EUR kroz nameštene javne nabavke i netransparentne ugovore sa privatnim investorima, tako da se on obezbedio za 5 života. Oov što sada I dalje radi je proizvod isključivo njegove ludačke ambicije, ništa drugo

  2. Vulina, Hrkalovićku, Stefanovića i Kuburuvićku, nego ako stojite iza reči da nam želite dobro primite nas danas u EU, pustite one koji imaju 80% podrške od 50% izašlih birača. Kada budemo članovi EU i ta 40% šačica obožavlaca će se istopiti.

  3. Nikad nećemo ispuniti ni jedan uslov za ulazak u EU. Banana država tzv Srbistan. Ni jedno poglavlje neće biti ispunjeno. Daleko smo od pravne države, visoka korupcija, ekologija katastrofa, medijski mrak…

  4. Tanja Fajon je rabidni albanski lobista u administraciji EU i veliki je obožavatelj lika i dela Madlen Albright. Dovoljno je samo da ukucate u pretraživać slika u Google „Fajon Albright“ – i sve će odmah da vam bude jasno.

Ostavite komentar


Politika

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica 10

Munib Mujagić izabran za predsednika Opštine Sjenica

Skupština Opštine Sjenica izabrala je danas Muniba Mujagića iz Stranke pravde i pomirenja (SPP) za novog predsednika Opštine, a za njegovog zamenika Radišu Kneževića iz Socijalističke partije Srbije (SPS), objavio je večeras radio Sto plus.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.